fbpx

У Близнюків настає смуга везіння, а Водолію пора відпочити: гороскоп на тиждень

Різдвяні свята у розпалі, але багато хто навіть у вихідні не може забути про проблеми на роботі. Як же поєднати службову запопадливість, необхідність відпочити і бажання порадувати рідних і друзів подарунками та цікавими поїздками, пишуть “Факти”.

ОВЕН. Можна призначати на майбутній період ділові зустрічі, підписувати важливі папери. Завзятість, посидючість, схильність до аналітичної діяльності допоможуть досягти вражаючих результатів на фінансовій ниві.

ТЕЛЕЦЬ. Робота займає у вас досить багато часу, але віддавати їй перевагу перед відпочинком і особистим життям все ж не варто. Завдяки своїй активності та ініціативності зумієте зміцнити позиції на службі. Більше часу приділяйте дітям, враховуйте їхні інтереси.

БЛИЗНЮКИ. В даний час до снаги вам будуть навіть такі завдання, до яких раніше навіть боялися приступити. Можете планувати на майбутній період важливі зустрічі, поїздки, адже зараз у вашому житті починається смуга везіння.

PАК. Зірки попереджають про те, що слід спочатку зробити справу, а вже потім про неї говорити. Не базікайте зайвого також і щодо особистого життя. Не виключено, що доведеться зіткнутися з різного роду бюрократичною тяганиною.

ЛЕВ. Не виключено, що ваші плани будуть суперечити тому, що намітило для вас керівництво. Проявіть гнучкість і делікатність у цьому питанні, щоб не зіпсувати відносини з начальством. Не варто також втручатися в справи колег та знайомих.

ДІВА. Зосередитися на поточних питаннях буде досить непросто, оскільки думки ваші зайняті всім, чим завгодно, тільки не роботою. Не варто зациклюватися на сімейних проблемах, спроба з’ясувати стосунки навряд чи допоможе.

ТЕРЕЗИ. Займіться вирішенням насущних проблем, залишивши свої мрії до кращих часів. Ідіть вже знайомою дорогою, не намагаючись звернути НА невтоптану стежку – там вас можуть чекати всілякі сюрпризи. Сумніви, що заважають спокійно спати, женіть геть, у вас немає для них ніякого приводу.

СКОРПІОН. Насолоджуйтесь моментом і знаходите гарне в усьому, чим доведеться займатися в майбутньому періоді. Реалізувати свої задуми виявиться досить просто, якщо підійти до питання зі знанням справи й з усією серйозністю.

Читайте також: Рік неймовірного везіння: щасливчиками 2019 року стануть два знаки Зодіаку

СТРІЛЕЦЬ. Цілком можете розраховувати на перехід до більш сприятливого для вас життєвого періоду. Намагайтеся, однак, вирішувати в першу чергу не чужі проблеми, а свої власні. Не варто сліпо довіряти думці інших людей.

КОЗЕРІГ. Завдяки зростанню інтересу до того, що вас оточує, отримаєте можливість оцінити своє місце і відповідно до цього будувати плани на майбутнє. Хороший період настає для тих, хто хоче підвищити свій освітній рівень.

ВОДОЛІЙ. Ситуація, що склалася на службі, може спровокувати вас на з’ясування відносин з колегами. Якщо опинитеся втягнутими в дискусію, намагайтеся філософськи віднестися до всього, що відбувається. Не забувайте про свій відпочинок, який просто необхідний для гарного самопочуття.

РИБИ. Успіх у справах буде залежати від ваших організаторських здібностей. Непогано б зайнятися коригуванням власного іміджу – отримаєте від цього справжнє задоволення. Не нав’язуйте свою думку близьким людям і ні в чому їх не дорікайте.

You cannot copy content of this page