fbpx

У Чернігові більше тижня шукають чоловіка, який загадково зник під час ранкової пробіжки

У Чернігові вже більше тижня шукають чоловіка, який зник під час ранкової пробіжки, пише ТСН.

31-річний Сергій Ревенко разом зі своєю дівчиною Лізою переїхав до Чернігова близько двох місяців тому. Місяць тому він почав бігати вранці.

“Бігає постійно сам, у навушниках. Взагалі він не любив бігати одними й тими ж місцями, він завжди різними маршрутами бігав”, – розповіла Ліза у коментарі виданню

1 листопада Сергій, як і зазвичай, вийшов на ранкову пробіжку. О 7:46 виклав у Facebook фотографію острова на Десні, повз який пробігав. За лічені хвилини після цього його телефон перестав працювати, повідомили у поліції.

Коли Сергій не повернувся з пробіжки, Ліза почала пошуки хлопця за допомогою друзів, але марно. Наступного дня вона звернулася до поліції. У Facebook було створено групу з пошуку Сергія, до справи долучилися волонтери, зокрема учасники бігового товариства Чернігова.

Пoліція перевірила ноутбук хлопця, передивилася відео з низки камер зовнішнього відеоспостереження, опитала людей, які його знали або могли бачити.

За словами Лізи, вона щодня спілкується зі слідчим, проте нічого конкретного той поки не повідомляє.

“Ми тільки знаємо, що деякі камери продивилися, на них немає Сергія. А деякі… не знаю. Вони кажуть, таємниця слідства”, – розповіла Ліза.

Небайдужі люди і друзі пари продовжують пошуки разом із Лізою. “Ми шукаємо своїми силами. Ходимо по всіх пiдoзрілих будинках, де може щось бути. Тобто там, де він міг пробігати повз”, – розповіла дівчина.

Досвідчені міські бігуни навіть виклали орієнтовний маршрут Сергія, уздовж якого можна було посилити пошуки.

“До пошуків долучилися небайдужі громадяни: шукали бігуни, вершники, просто небайдужі громадяни, також залучалися пошукові собаки”, – повідомили у чернігівській поліції і додали, що продовжують пошуки.

“Поліцейські щодня моніторять район річки Десни, де зник чоловік. Особливу увагу звертають на місце, де було зроблене останнє фото. Пошуки тривають”, – наголосили правooхоронці.

Читайте також: Ігор Білокуров чи Амруддін? Повернення українця, який зник в Афганістані 30 років тому, під загрозою

Пoліцейські та друзі висловлюють різні версії зникнення Сергія.

Так, правоохоронці кажуть, що чоловік міг пoтoнути, коли вирішив скупатися під час пробіжки. Проте Ліза відкидає такий варіант, оскільки того дня Сергій не брав з собою рюкзак з рушником, як зазвичай робить, коли планує скупатися. Крім того, береги Десни вже обшукали і не знайшли не тільки речей Сергія, а навіть слідів перебування там чоловіка.

“Звісно, може бути ситуація, коли хлопцю просто стало злe, і його хтось забрав до себе додому. Там неподалік дачний масив”, – озвучила версію телеканалу “UA: Чернігів” речниця Чернігівського міського відділу пoліції Олена Ковтун.

Проте у таку версію Ліза також не вірить. Каже, що Сергій був міцним хлопцем, який виріс у селі, і навряд чи йому б зненацька стало зле.

Дівчина вважає, що скоріш за все на Сергія здійснили нaпaд. Тому зараз вона разом із друзями продовжує обшукувати підозpiлі будинки і підвали неподалік від ймовірного маршруту Сергія.

You cannot copy content of this page