fbpx

У чому зустрічати Новий рік 2021 відповідно до знаку Зодіаку

2021 рік пройде під опікою Білого Металевого Бика, тож Новий рік астрологи радять зустрічати в одязі його улюблених відтінків.

Про це повідомляє 24 канал.

У новому році радять акцент зробити на світлих кольорах. Оберіть вбрання для святкування білого або металевого відтінку. При цьому від червоного кольору варто відмовитися. За китайськими прикметами, ви можете накликати на себе біду, адже бик дуже не любить червоний колір і стає сильно дратівливим, коли бачить його.

Бик прямолінійний, самодостатній та впевнений у собі. Будьте такими й ви. Відмовтеся від перевантаженості деталями, воланів, рюшів. У рік Бика актуальні прості фасони, але з родзинкою.

Білий Металевий Бик – добрий господар, він є прихильником стабільності і домашнього затишку, але це не означає, що Новий рік треба зустрічати в зручному домашньому повсякденному одязі.

Якщо ви зустрінете рік Бика належним чином, він обдарує вас успіхом і благополуччям на всі наступні 365 днів. Астрологи радять зустрічати Новий рік у новому одязі. Якщо у вас є вбрання, яке ви одягнули всього один чи декілька разів, то викидати його звісно не треба, втім додайте тоді в образ нові аксесуари.

Які саме кольори обрати для святкування

Важливо правильно підібрати образ для святкової ночі, а також підготувати новорічне оздоблення, яке сподобається Білому Металевому Бикові.

Білий, молочний, кремовий, бежевий, сірий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний – ці кольори та інші з тієї ж гами відповідають тотему прийдешнього року. Сподобаються Бику також кольори неба, зеленої трави та відтінки землі.

Окрім цього, в образі можуть бути блискітки, паєтки. Образ у світлих тонах вдало доповнять яскраві або контрастні аксесуари.

Фасон вбрання може бути різноманітним. Головне, щоб вам було зручно і комфортно в обраному вбранні і ваші рухи нічим не були обмежені. Що стосується тканин, то краще вибрати вбрання з натуральних тканин: шовку, бавовни, льону, вовни.

Який одяг обрати кожному знаку Зодіаку

Овен

Овни досить вперті, сильні і повні енергії, однак астрологи в рік Бика не радять зловживати такими «напористими» відтінками як червоний, оранжевий чи синій. Складіть образ у пастельній гамі та розбавте його блискучими аксесуарами.

Телець

Тельці люблять працювати, як і символ року. Їм рекомендується використовувати різні відтінки коричневого і зеленого. В якості аксесуару для таких нарядів підійде виконана з золотистих металів біжутерія.

Близнюки

Астрологи радять Близнюкам обрати одяг голубих відтінків та доповнити образ парними аксесуарами: двома браслетами, двома кільцями, двома ланцюжками чи кулончиками.

Рак

Ракам варто обрати земляні та пісочні відтінки в образі. Доповнити образ можна трендовими аксесуарами.

Лев

На новорічну вечірку Левам треба обрати щось блискуче. Можете зробити ставку на одяг металевих відтінків. В якості альтернативи блискучому підійде персиковий образ, але його бажано доповнити золотистими аксесуарами.

Діва

Дівам радять обрати стримане вбрання благородних відтінків. Стилісти рекомендують вибрати вечірню сукню кремового або темно-коричневого кольору. Також можна віддати перевагу спідниці з легкою блузкою світлого кольору.

Терези

Терези врівноважені і можуть ідеально тримати баланс, як в одязі, так і в спілкуванні з оточуючими. Однак в новорічну ніч вони можуть трохи похуліганити. Астрологи радять одягнути сукню на одне плече, спідницю асиметричного крою, доповнити образ незвичною сумочкою і яскравим взуттям.

Скорпіон

Пристрасним Скорпіонам не варто забувати, що символ року Бик цінує стриманість. Не варто проявляти свій характер за допомогою яскравого образу. Стилісти радять одягну сукню стриманого силуету, яка буде довершена яскравою сумкою або ж масивними сережками.

Стрілець

Основний пріоритет для Стрільців у новорічну ніч – комфорт. Обирайте образ такого фасону, в якому ви будете себе почувати розкуто. Оптимальні кольори – металевий і білий.

Козеріг

Козероги повинні використовувати предмети гардероба з натуральних матеріалів, зручних в носінні. Обирайте вбрання кавового та всіх природних відтінків.

Водолій

Мудрим і чесним Водоліям стилісти радять в рік Бика вибрати красиві яскраві сукні вільного крою. Образ можна доповнити великими брошками і браслетами. Підійдуть легкі тканини сірого і блакитного кольору з паєтками.

Риби

Ваш колір – білий або світла пастель. Силует – динамічний, з підкресленою талією. Головною родзинкою образу стане червоний акцент – помада, пояс, туфлі, сумочка. Тільки вам в новорічну ніч дозволено подражнити господаря, але зовсім небагато, не перестарайтеся.

Автор: Квітослава Туз

You cannot copy content of this page