fbpx

У Дів буде все, що забажають, а Терезам посміхнеться удача: що чекає на знаки Зодіаку у новому тижні

Які знаменні події чекають на знаки Зодіаку протягом тижня з 21 по 27 листопада. Відповідь дали астрологи.

ОВЕН. Зусилля, які докладете цього тижня, виявляться не марними. Яскравими фарбами наповниться сімейне життя, кар’єра багатьох Овнів почне розвиватися прискореними темпами, зміцниться здоров’я. До речі, Овнам, які ще не записалися до спортзали, треба діяти, і вік цьому не перешкода. Зате можуть перешкодити лінощі, які справді важко подолати. Через неї ви весь тиждень затягуватимете з домашнім прибиранням та іншими побутовими справами.

ТЕЛЕЦЬ. Аж до вихідних у типових Тельців часом переважатиме напружений настрій. Астрологи радять вам обмежити потік новин. Краще оточіть себе чимось приємним та позитивним. Після роботи корисно прогулятися пішки, але тільки не забувайте одягатись за погодою, є ризик застудитися. Вихідні виявляться бурхливими та захоплюючими. Багато Тельців займуться активними видами відпочинку, візьмуть участь у змаганнях, спробують сили в інтелектуальній вікторині. На любовному фронті найяскравішою подією стане возз’єднання з людиною, яку ви довго не бачили і за якою сумували.

БЛИЗНЮКИ. Планетарна ситуація майбутнього тижня є сприятливою для Близнюків. Може закінчитися з позитивними результатами звернення до державної інстанції, оформлення позики, укладання фінансової угоди. Сімейне майбутнє стане максимально прозорим, сварки з рідними остаточно припиняться, а хтось зустріне кохання. Цього тижня будьте обережними у взаємодії з електроприладами, а у вихідні необхідно контролювати самопочуття.

РАК. Цього тижня у вас буде небагато подій, які мають значення для подальшого майбутнього. Період можна назвати рутинним, коли час доводиться ділити на побутові клопоти, роботу, прибирання, нечасті походи магазинами. Може зрости творча складова, що дозволить покреативити, складаючи проект майбутнього інтер’єру. Вихідні у всіх без винятку Раків пройдуть дуже бурхливо, весело, неординарно. Сімейним необхідно берегти почуття другої половинки та не давати їй приводів для ревнощів.

ЛЕВ. Наступний тиждень принесе Левам кілька пам’ятних епізодів. По-перше, будуть зрушення у справах робочих. По-друге, розтане серце людини, яка давно стала героєм ваших мрій. Рішучі дії необхідні тим з вас, хто нездужає. Не тягніть із візитом до фахівців. Це допоможе врятувати сімейну подорож у недалекому майбутньому. Дорога, варто зауважити, пройде без ексцесів, але якщо не перевищуватимете допустиму швидкість.

ДІВА. Основною подією наступного тижня для Дів стане хороший грошовий куш, отриманий з нового джерела. Витрачаючи гроші, потрібно виявити далекоглядність, оскільки вони мають властивість закінчуватися. Робочі моменти внормуються, а тому у багатьох із вас втома не відчуватиметься навіть ближче до вихідних. Не лінуйтеся, вільні вечори можна присвячувати не тільки відпочинку на дивані, а й прогулянкам, хобі, посильним спортивним тренуванням. Стосунки з близькими майже ідеальні, самотні Діви відновлять спілкування з колишньою другою половинкою, правда поки що на дружній ноті.

ТЕРЕЗИ. Найближчі сім днів Терезам краще триматися в тіні. Особливо тим, у кого на роботі поки що немає ясності. Вам буде складно вирішити, яку стратегію поведінки потрібно дотримуватися. Ділові Терези можуть розчаруватися в одному з важливих контрагентів. Успіх може посміхнутися Терезам в особистому житті, насамперед це стосується самотніх, настає ідеальний час для побудови стосунків, пошуків кохання, і навіть нових знайомств. Щоправда, крім приємних людей в оточенні Терезів можуть виявитися і нещирі особи.

СКОРПІОН. Деякі з вас зазнають сонячного дефіциту. Проконсультуйтеся з медичними фахівцями та за потреби почніть прийом вітамінів. Тиждень досить складний у професійному аспекті. Велике значення матиме для Скорпіонів робота. Нині в жодному разі не можна розслаблятися і відкладати на потім важливі справи. Інакше на Скорпіонів чекатимуть неприємності: зараз і наприкінці року. До речі, на роботі босс може підкинути завдань або взагалі відправити вас у тривале відрядження. Тим, хто уникне сварки з близькими, можна сподіватися на цікавий вікенд.

СТРІЛЕЦЬ. Справи, які ще недавно тупцювали на місці, нарешті приймуть імпульс до розвитку. Тиждень буде вдалим для пошуку нової роботи і не лише для безробітних Стрільців. Міжособова сфера виглядає трохи заплутано. Поки що складно сказати, хто вам просто друг, а хто має симпатію і мріє почати з вами роман. Вихідні астрологи радять проводити серед мінімальної кількості сторонніх людей. Найращий сценарій вихідних – сімейне дозвілля або гостьовий візит до близького родича.

КОЗОРІГ. Обставини можуть викликати затримки у справах. Щоб досягти успіху якнайшвидше, доведеться бути трохи уважнішими до дрібниць. І не виключено, що цього тижня багато що може змінитися у вашому житті. Середина цього тижня також буде багата на хвилювання в міжособистісній сфері. Можливо, втратите спільну мову з партнером по шлюбу, перестанете розуміти дитину чи батька. На щастя, спільні плани на вихідні змусять вас помиритись. Козороги, які не мають другої половини, зустрінуть людину з минулого. Можливо, спілкування швидко наповниться почуттями.

ВОДОЛІЙ. Новий тиждень буде багатим на всілякі плани. Проте частина їх не просунеться далі теорії. То обставини завадять почати щось із задуманого. То плани зірвуться з вини власних лінощів. Не рекомендується вплутуватися в авантюри, сперечатися з сильними світу цього, намагатися добитися чиєїсь любові за допомогою хитрості. Самопочуття більшості Водоліїв на середній позначці. Буде правильно відмовитися від жирних та солодких продуктів.

РИБИ. Що б не відбувалося протягом найближчих семи днів, постарайтеся не виносити сміття з хати. Подробиці свого особистого життя ви можете без побоювання довірити лише найближчому другу. Щоправда, часу на спілкування з ним майже не буде. Усі сили забере робота. Не виключено позапланову перевірку або завдання, яке, можливо, доведеться доробляти у вихідні. Вікенд взагалі пройде трохи не так, як хотіли багато риб. На щастя, загалом сценарій суботи та неділі вас не розчарує завдяки своєму насиченому характеру. Зустрічі, заходи, візити гостей змінюватимуться подібно до калейдоскопу.

You cannot copy content of this page