fbpx

У Франківську провели благодійний аукціон – понад 3 млн. грн. передуть ЗСУ

В Івано-Франківську 30 вересня відбувся благодійний аукціон і всі кошти, вилучені в його ході та в ході благодійного заходу передадуть ЗСУ. Відомо, що на аукціоні було представлено 53 лоти: твори мистецтва, ексклюзивні предмети, вироби ручної роботи…

“За ініціативи Світлани Онищук, організували благодійний проєкт – продаж творів мистецтва. Це оригінальні роботи, витвори ручної роботи, рідкісні збірки та ексклюзивні предмети. Тут є ряд оригінальних експонатів, які можна придбати. Ці лоти виставлені на благодійний аукціон, аби на виручені кошти придбати усе необхідне для наших захисників та захисниць”, – розповідає начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Володимир Федорак виданню Галицький кореспондент.

За його словами, це не остання благодійна акція і невдовзі анонсуватимуться ще подібні заходи.

Аукціон тривав кілька годин і за експоновані лоти вторгувати понад 3 мільйони 182 тисячі гривень. Це не кінцева сума, адже протягом тижня на спеціальний благодійний рахунок люди мали можливість перекидати гроші і також скринька для пожертв стояла під час самого заходу в залі.

Фото: колаж.

10/01/2022

You cannot copy content of this page