fbpx

У Козерога – сова, у Скорпіона – змія: астрологи назвали тотемну тварину для кожного знаку зодіаку

Чи знаєте ви свою тотемну тварину? Цікавий факт: у всіх знаків зодіаку є власний духовний звір, який означає набагато більше, ніж кращий друг або вихованець. Духовна тварина – це спорідненість, бо вона – частинка вашої душі.

Концепція духовної тварини аж ніяк не нова. Корінні американці зазвичай називали людей в честь тварин, які з’являлися в момент народження, щоб показати духовний зв’язок. Духи тварин особливо шанувалися тотемом.

Коли людина знаходить свою родинну тварину, вона відчуває себе в безпеці. Вам здається, що ви знаєте один одного цілу вічність і можете говорити про що завгодно і про все – без осуду.

Як тільки ви зустрінетеся, ви будете нерозлучні. Ви – це ваше справжнє “Я”, коли ви знаходитесь один з одним. Ваша родинна духовна тварина буде з’являтися знову і знову, коли вам потрібно буде встати на вірний шлях або якщо раптом відчуєте себе втраченим. Ваш родинний дух тварини буде направляти ваш знак зодіаку, щоб ви стали кращою версією себе.

Отже, з’ясуйте, який звір є вам родинним за духом відповідно до вашого знаку зодіаку.

Овен: газель

Вашою спорідненою душею є газель. Овен добре поєднується з цими граціозними тваринами, так як ви обидва напористі, мужні, завжди намагаєтеся бути попереду і готові йти напролом.

Щоб поглянути в обличчя своїм страхам і недолікам, які є і у вас, і у газелі, потрібно більше впевненості.

Телець: слон

Родинною твариною Тельців є слон. Згідно астрології, ви сильний, наполегливий, витривалий і впертий чоловік. У той же час від слона вам дісталися такі якості, як величність, хороша пам’ять і орієнтованість на колектив.

Як і слон, ви завжди будете захищати свої особисті кордони і не дозволите комусь зазіхати на ваш комфорт. Також, якщо хтось завоює вашу довіру, він неодмінно стане вашим другом.

Близнюки: лисиця

Ваша родинна тварина – лисиця. Знак Близнюків відомий тим, що вони товариські, дотепні і легко пристосовуються до різних життєвих ситуацій. Хитра лисиця – це ваша рідна душа, тому що вони розумні, повні енергії і цікаві.

Ви ідеально підходите один одному, тому що вам потрібна хвилина, щоб повністю довіритися комусь, але як тільки ви це зробите, ви станете друзями на все життя.

Рак: кролик

Для Раків родинним духом є кролик. Ви дійсно не любите конфліктів, ви дуже чутлива і миролюбна людина, але в той же час дбайливі, захищаєте того, кого любите і навіть можете заздалегідь передбачити небезпеку.

Це робить кролика вашим ідеальним родинним духом, тому що вони не ворожі і дуже милі. При першій же ознаці небезпеки ви обидва відходите в бік.

Лев: павич

Вашою духовною твариною є павич. Леви, згідно астрології, обожнюють ловити на собі погляди оточуючих, і, подібно до павичів, вам подобається бути в центрі уваги.

Барвистий хвіст птаха висловлює креативність, пильність, захист і пробудження. Павич допомагає посилити виразність, потреба в любові і творчості вашого знаку.

Діва: білка

Ваша близька по духу тварина – це білка. Ви сором’язливі, спритні і тихі, але в той же час дуже працьовиті. Як і ці маленькі звірятка, ви здатні трудитися днями безперервно.

Білки також є хорошим прикладом вашої скрупульозності, уваги до деталей і здатності бачити світлу сторону в усій ситуаціях.

Терези: леопард

Родинним тваринам Терезів є леопард. Характерною ознакою вашого знаку є те, що ви завжди самостійно приймаєте рішення, і ніхто не може вказувати вам, що робити.

Таким чином, ви схожі на леопарда, бо ніхто не посміє сказати хижакові, як йому чинити. Ви обоє все ретельно обмірковуєте, перш ніж діяти.

Скорпіон: змія

Родинною твариною вашого знаку зодіаку є змія. Ви прагнете дізнатися якомога більше інформації, а потім зберегти її для себе, щоб використовувати її для переконання інших людей.

Змії є символом знань і мудрості, а Скорпіони, як правило, люблять читати і розповідати історії.

Стрілець: мавпа

Духовним тваринам цього знаку зодіаку є активна і життєрадісна мавпа. Як і ваша тотемна тварина, ви не любите довго сидіти на місці і по можливості подорожуєте по світу.

Мавпа – досить розумна тварина з високим інтелектом. Вона цікавиться незвіданими містами, культурами і народами, які відрізняються по всьому світу.

Ви обидва не любите потіти по дрібницях або дозволяти перешкодам долати вас. У той же час ви цікаві, доброзичливі, розумні, любите веселитися і легко пристосовуєтеся навіть до складних ситуацій.

Козеріг: сова

Спорідненою душею Козерога є мудра птаха – сова. Ви відмінно підходите один одному, тому що у вас обох є необхідні якості, які допоможуть пройти через всі негаразди.

Навіть якщо вам доведеться пройти ще кілька доріг, щоб потрапити туди, куди ви так прагнете, не хвилюйтеся: ви все одно досягнете своїх цілей.

Ваш високий інтелект пов’язаний з совою, бо ви обидвоє мудрі і можете орієнтуватися у темряві.

Ви обидвоє не дозволяєте нічому пропадати даремно, і ви можете використовувати всі засоби, які є у вашому розпорядженні. Ви сильні і можете зробити все, що завгодно, незалежно від обставин або труднощів.

Водолій: електричний вугор

Родинним тваринам Водолія є електричний вугор, що має сенс, тому що цей знак зодіаку дуже тісно пов’язаний з водою. Вам подобається збирати знання і жити майбутнім, в той час поки ви рятуєтеся від негативу, отриманого в минулому.

Електричний вугор – це представник вашої здатності доставляти повідомлення нетрадиційним способом.

Риби: дельфін

Ваша родинна тварина – це мудрий дельфін. У вас є цілі для досягнення своїх бажань, хоча по суті ви є мрійником і іноді віддаєте перевагу свої мрії реального світу.

Як дельфін, геніальний житель морів і океану, ви все ще повинні дихати на поверхні, і тому живете в двох світах. Дельфіни розумні, грайливі, володіють високим інтелектом і люблять спілкуватися. Ці тварини уособлюють потребу Риб в рівновазі у їх житті.

You cannot copy content of this page