fbpx

У Львові внаслідок сильних дощів та поривів вітру затопило вулиці та повалило дерева(фото, відео)

У Львові внаслідок сильних дощів та поривів вітру у понеділок, 4 червня, затопило вулиці та подекуди повалило дерева. Про це повідомляє Дивись.info.

Повідомляється, що у місті близько 14:00 години пройшов сильний дощ із градом. На вулиці Клепарівській на дорогу впало дерево, через що рух значно ускладнився. На розі вулиці Галицької та площі Ринок шматок фасаду будинку впaв на громадянина Азербайджану. Його гocпіталiзували.

Читайте також: Український центр оцінювання якості освіти опублікував правильні відповіді на тест ЗНО з англійської

Один із користувачів Facebook опублікував на сторінці фото вулиці Личаківської, де відбувається ремонт. Через її похилість велика кількість води стікає вниз, несучи за собою ґрунт і пісок.

“На деякий час шматок Личаківської (та, що зараз на ремонті) став як карпатські ріки”, – каже користувач.

У Львівській міській раді повідомляють, що в деяких районах гілками пошкоджено лінії електропередач та машини. Дерево, що впало на Клепарівській, також пошкодило три автомобілі. Наслідки негоди посилилися через те, що водоприймачі не справляються з кількістю води.

Нагадаємо, понад 60 населених пунктів на Львівщині знеструмлені через сильний дощ та пориви вітру. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

You cannot copy content of this page