fbpx

У Мелітополі пролунав вибух у районі проживання псевдогубернатора Запорізької області

Російські окупанти призначила псевдогубернатором Запорізької області екс-нардепа Євгена Балицького, депутата від ОПЗЖ.

Сьогодні вранці, 30 травня, у центрі окупованого Мелітополя прогримів потужний вибух в районі проживання цього гауляйтера Запорізької області від Росії, пише «РИА Мелитополь».

За інформацією ЗМІ, вибух пролунав о 7:50. У мелітопольців, які проживають в районі вулиць Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького тремтіли вікна і стіни в будинках.

“За попередніми даними вибухнуло в районі ТЦ “Квартал”, де розташована багатоповерхівка псевдо-губернатора Запорізької області Євгена Балицького. Не виключено, що спрацювали диверсанти. В даний час в центрі міста мелітопольці спостерігають клуби чорного диму”, – сказано в повідомленні.

Чи є постраждалі і кого або що конкретно підірвали – поки не повідомляється.

Нагадаємо, вранці 22 травня в тимчасово захопленому Енергодарі Запорізької області місцеві партизани влаштували теплу зустріч для іншого посіпаки росіян – Андрія Шевчука, так званого “голови військової адміністрації” окупантів. У Запорізькій обласній військовій адміністрації зазначили, що під час вибуху ніхто з мешканці під’їзду не постраждав, очевидно, що партизани чекали саме колаборанта і вдарили точно і прицільно саме по ньому. Зрадник і його охоронці доставлені в лікарню.

Фото: «РИА Мелитополь».

05/30/2022

You cannot copy content of this page