X

У мене непогані свекруха і свекор, але є один момент, який не дає мені спокою вже давно. Так, у нас в родині достатній матеріальний рівень, але ми живемо з двома дітьми на знімній квартирі. Саме тому, чоловікові доводиться так багато працювати: щоб ми могли і житло оплатити, і на все інше вистачало. А батьки мого чоловіка – заможні люди. Вони живуть в передмісті у великому двоповерховому будинку, мають трикімнатну квартиру в місті, про машину я мовчу. Так та трикімнатна квартира навіть без квартирантів. порожня стоїть, а ми за три роки тричі місце проживання змінювали

Я заміжня вже 8 років і виховую двох дітей. У мене дуже хороший чоловік, я дорожу нашими стосунками. Я можу сказати, що я вдало вийшла заміж: чоловік з багатої сім’ї, освічений, любить мене і в усьому допомагає. Я, звичайно ж, виходила заміж по любові. Але все-таки мріяла трохи про інше життя. Я вважала, що мені просто пощастило і я закохалася в хлопця із забезпеченої сім’ї. Думала, що буду жити як принцеса.

Мені гріх скаржитися на чоловіка, він дуже багато працює. І нам ні в чому не відмовляє. У дітей і у мене є все, що потрібно. І я, не дивлячись на декрет, намагаюся підробляти в інтернеті. Багато не заробляю, але хоч якась надбавка до сімейного бюджету.

У мене непогані свекруха і свекор, але є один момент, який не дає мені спокою вже давно. Так, у нас в родині достатній матеріальний рівень, але ми живемо з двома дітьми на знімній квартирі. Саме тому, чоловікові доводиться так багато працювати: щоб ми могли і житло оплатити, і на все інше вистачало. А батьки мого чоловіка – заможні люди. Вони живуть в передмісті у великому двоповерховому будинку, мають трикімнатну квартиру в місті, про машину я мовчу. Мій свекор все життя був на керівних посадах, а після виходу на пенсію, купив частку в якійсь фірмі. Тепер отримує пристойний дохід кожен місяць. А ми все по знімних кутах, вже три рази переїжджали.

У їх квартирі навіть квартирантів немає, вона просто стоїть і пустує. І знають же, що їх синові доводиться працювати вдвічі більше, але пожити у них ніколи не пропонували. Це ж яка б допомога своїй дитині і онукам була б! Мені прикро. Одного разу навіть з чоловіком вирішила поговорити на цю тему. Сказала, раз не пропонують, нехай сам поговорить з ними. Виявилося, що батько чоловіка вважає, що якщо він сам свій капітал заробив, то і мій чоловік теж повинен сам всього досягти. За цим принципом і живе. Чоловік запитував мене, може, мені не вистачає чогось? Так мені вистачає, просто його шкода. Але поки другої дитини не віддам в садок, сама йому допомагати сильно не зможу.

Мені ця ситуація здається несправедливою. Ось якби у мого чоловіка був хтось із братів або сестер і квартира потрібна була їм, це зрозуміло б було. Але він єдина дитина в сім’ї. І батьки, напевно, думають, що після того, як їх не стане, нам все дістанеться. Так до цього часу мій чоловік сам стане старим і виснаженим, і йому вже нічого не буде потрібно. Шкода мені його.

Може мені самій з свекрами поговорити? Але чоловік якщо дізнається, може  образитися на мене. Адже він же у мене теж принциповий.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna:
Related Post