X

У мене просто руки опустились. Це, що було? У знайомого ледь до розлучення не дійшло, а тут сніданок готує? Вона мене геть не любить, чи як? Жінки поясніть мені, що відбувається? Можливо поки я на роботі у неї ще хтось з’явився? Чи не кохає вона мене так, як я думаю. Спати спокійно не можу. Карині у наступній зустрічі відмовив, бо ж тут у самого он що коїться

Якось на телефон мені прийшло повідомлення з таким текстом: «Привіт зайчик. Я скучила”. Номер був невідомий, та й зайчиком мене ніхто не називав. Дружина вже давно не вимовляла в мою адресу всі ці милості, так як вони мене порядком дратували. Але в цьому випадки я зацікавився.

На роботі було нудно, та й зіграв в мені якийсь інтерес до особи, яка це надіслала. Я написав відповідь, де повідомив, що смс потрапило не до того абонента, але я не проти побути тимчасово і зайчиком. З дівчиною у нас зав’язалось жартівливе листування, і ми навіть обмінялися фотографіями. Мені дуже сподобалася Карина. Вона була дуже розкішною. Спілкуватися з нею було одне задоволення – дотепна з прекрасним почуттям гумору. Вперше в цей вечір, повернувшись додому, я поставив пароль на телефон і не дістав його з кишені куртки.

Вдома мене чекала дружина. Олена добра і турботлива. У нас з нею дочка і живемо ми разом вже сьомий рік. Дитина постійно нездорова. Тому в садок вона потрапляє рідко і дружині доводиться сидіти вдома в тривалому декреті. Дружина моя досить симпатична, але вже втратила свою колишню красу. Вона не слідку за собою, не робить зачіски і я не бачу іншого одягу крім домашнього халату.

Інша справа Карина. Вона просто зводила мене з розуму своїми новими фото, які надсилала. Я все більше хотів з нею зустрітися і через деякий час вона погодилася. Вдома я розповів, що йду на ділову вечерю і мене навіть веселило то, як моя дружина ретельно вигладжує мою сорочку для зустрічі з іншою жінкою.

Побачення було феєричним. Карина і в житті виявилася настільки прекрасною, що я прям відчував заздрісні погляди чоловіків до моєї супутниці. Вона поводила себе розкуто, і я скористався цим. Ніч ми провели у неї вдома. Я відключив телефон, щоб мене не відволікали настирливі дзвінки від моєї дружини.

Вранці, прийшовши додому, свою нічне відсутність я пояснив тим, що довелося ночувати у напарника, відпрацьовуючи новий контракт, який підписали за вечерею. Дружина повірила. Навіть не розпитувала мене більше. Мене це так розлютило. Вона навіть в такій ситуації не змогла проявити свій характер. Я розповів їй, що провів ніч з іншою жінкою. Вона трохи поплакала, але потім запитала, чи все те серйозно між нами. Коли я повідомив, що то була пригода на одну ніч, вона спокійно пішла готувати мені сніданок і навіть словом за той день про те все не обмовилась.

У мене просто руки опустились. Це, що було? У знайомого ледь до розлучення не дійшло, а тут сніданок готує? Вона мене геть не любить, чи як? Жінки поясніть мені, що відбувається? Можливо поки я на роботі у неї ще хтось з’явився? Чи не кохає вона мене так, як я думаю. Спати спокійно не можу. Карині у наступній зустрічі відмовив, бо ж тут у самого он що коїться.

От що це було? Чого мені очікувати?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

K Anna:
Related Post