fbpx

У мене в житті твориться справжня Санта-Барбара, і так вже багато років. Не знаю, доля в мене така, чи що, але не живеться мені тихо і спокійно, як звичайним людям. Справа в тому, що мій другий чоловік – однокласник моєї матері

У мене в житті твориться справжня Санта-Барбара, і так вже багато років. Не знаю, доля в мене така, чи що, але не живеться мені тихо і спокійно, як звичайним людям. Справа в тому, що мій другий чоловік – однокласник моєї матері і батько найкращої подруги. Яка забрала у мене першого чоловіка!

Зізнаюся, я почала зустрічатися з батьком подруги спеціально, щоб її позлити. Хоча дядько Женя мені завжди подобався – веселий, спортивний і щедрий, що важливо. З моєю матір’ю вони дружили ще зі школи, не здивуюся навіть, якщо в юності у них було щось більше. І коли Женя з’явився в моєму домі в якості законного чоловіка, мама почала мало не через день заходити до мене в гості, чого раніше за нею не помічалося.

І ось тепер, коли не прийду з роботи, бачу таку картину – сидять моя мама і чоловік на кухні, згадують минуле під келишок, регочуть до упаду, і їм добре! А я ніби як і зайва на цьому святі життя!

Намагалася маму відвадити, так Женя за неї заступився – типу, твоя мати – чудова жінка, свій «чувак», подруга дитинства. Знаємо ми таких подруг, одна он уже одна забрала чоловіка з-під носа!

Вероніка, 29 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page