fbpx

У Мережі встановили особи “підозpілих друзів” pосіянина Ігоря Вострікова, який втратив сім’ю в пожeжі ТЦ “Зимова вишня”

Журналістам вдалося встановити особи “підозpілих друзів” росіянина Ігоря Вострікова, який втратив сім’ю в пожежі кемеровського ТЦ “Зимова вишня”, пише “Обозреватель”.

Декількома днями раніше чоловіки взяли участь в неоднозначній прес-конференції Вострікова, під час якої практично весь час сиділи мовчки. У мережі зацікавилися їх особами, а також заговорили про те, що з журналістами спілкувався двійник Вострікова, який раптово змінив риторику і перестав критикувати Пyтiна.

У соцмережах відшукали сторінки цих чоловіків. Першим “другом” Вострикова виявився військовий розвідник Іван Тємніков. На сторінці Тємнікова відшукали матеріали, які підтверджують цей факт.

Другий чоловік, який сидить на прес-конференції від Вострікова праворуч – Микола Поповський. Місце роботи у Поповського зазначено, як Cибірський Центр Психології і Розвитку. Однак серед фотографій також знайшли кадри у вiйськовій формі з нашивками poсійської аpмії.

Читайте також: Не схожий на чоловіка, який втратив всю родину: Востріков вже нарікає на маніпуляторів-майданщиків(відео)

Уважні блогери також звернули увагу на той факт, що Поповський публікує фото, зняті біля річки Катунь на Алтаї. Саме там знаходиться одна із дач Володимира Пyтiна. Судячи зі знімків, у чоловіка була можливість перебувати біля дачі щонайменше кілька днів, незважаючи на посилену охорону навколо.

Цікавий і той факт, що Вострікова, якого чоловіки впевнено звуть товаришем, немає в контактах соціальної мережі ні у Тємнікова, ні у Поповського. Втім, як і спільних фото або якихось інших доказів товаришування або знайомства.

Нагадаємо, раніше в мережі опублікували фото Ігоря Вострікова, зроблене під час новинних репортажів, а також фото чоловіка, який давав прес-конференцію. Користувачі соцмережі тут же помітили відмінності, вказавши на різні форми вух, лінію росту волосся, носи та інші частини обличчя.

You cannot copy content of this page