fbpx

У міністерстві закордонних справ повідомили, скільком росіянам вдалось отримати візу для в’їзду в Україну з початку дії візового режиму

Про те, скільком росіянам вдалось отримати візу для в’їзду в Україну, та скільком її було погоджено 10 серпня в ефірі національного телемарафону, який транслювали в YouTube канала “Рада”, повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Цитуємо:

“Станом на сьогодні, українські посольства за кордоном отримали 112 візових клопотань від громадян Росії. Це громадяни РФ, які проживають у країнах Європейського союзу… Зараз ці клопотання розглядаються. Продовжується перевірка… доки жодна віза для громадян РФ не погоджена”.

До того ж  Олег Ніколенко додав, що громадяни РФ, які живуть на території росії, не можуть подати заявку на отримання візи для в’їзду в Україну. Причиною є те, що на даний момент на території Росії немає українських дипломатичних представництв.

За словами ніколенко документи на отримання візи можуть подати тільки ті громадяни рф, що живуть за її межами:

“Це можуть робити лише росіяни, які проживають за кордоном і мають там дозвіл на тимчасове чи постійне проживання”, – наголосив Ніколенко.

У той же час в Держприкордонслужбі проінформували про те, що станом на 1 серпня документи на отримання візи в Україну подали близько 80 громадян РФ.

10,08,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page