fbpx

У міжнародному аеропорту “Бориспіль” сталась аварія літака

У неділю, 9 грудня, у міжнародному аеропорту “Бориспіль” сталась аварія літака через жорстку посадку. Команда іншого неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера, мотивуючи зміну місця посадки.

Про це повідомляє “Главком” з посиланням на пасажирів, які летіли рейсом авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України”.

“Рейс не може здійснити посадку в “Борисполі” і вирушає до “Києва” (Жуляни). У “Борисполі” аварія через жорстку посадку”, – процитували пасажири слова командирів літака.

Через аварію злітно-посадкову смугу “Борисполя” закрили для польотів. Через перевантаження інших злітно-посадкових смуг аеропорту частину рейсів відправляють до Харкова та Одеси.

При цьому на сайті аеропорту “Бориспіль” не вказано жодної інформації про подію. Водночас сайти, що відслідковують рух літаків, показують зміну маршруту одного з авіасуден.

Поки що “Бориспіль” повідомив про скасування деяких рейсів.

Станом на 19:40 пасажирів з літака МАУ, який екстрено сів у Жулянах, не випускали із салону лайнера. Літак прямував до “Борисполя” із Брюсселя.

Також стало відомо, що літаки на підльоті до Києва масово розвернулися.

Пасажири повідомили, що літак, який сів у “Жулянах”, кружляв перед цим над “Борисполем” годину.

За інформацією на сайті аеропорту, у “Борисполі” о 20:03 сів літак Bravo Airways. При цьому, згідно з даними аеропорту, літак із Брюсселя також сів у “Борисполі”, хоча точно відомо, що насправді він сів у “Жулянах”.

Станом на 20:23 пасажирів літака, що сів у “Жулянах” не випускали з нього. Люди вимагають від екіпажу випустити їх. Пасажири розцінюють це, як тримання у заручниках та намагаються вирватися з літака.

О 20:32 стало відомо, що деякі літаки сідають у “Борисполі”. Але для того, щоб зняти навантаження, більшість літаків відправляють до інших аеропортів.

Джерело.

Фото з салону літака, з якого не випускають пасажирів

You cannot copy content of this page