fbpx

У мого чоловіка є друга сім’я. Саме сім’я, а не коханка. Він навіть не соромився приводити її у нашу квартиру, коли я лежала у пологовому. Тому я вирішила купити з ним нову квартиру, але з хитринкою

У чоловіка була друга сім’я. Саме сім’я, а не коханка. Свої відносини і їх наслідки він від мене не приховував – від іншої жінки у нього був син. Був період, коли він відвідував нашу квартиру зі своєю «другою дружиною», поки «перша», тобто я, лежала в лікaрні в очікуванні нашої спільної дитини. Я довго виношувала плани помсти.

За матеріалами – Жемчуженка.

Це була складна комбінація, яка починалася з придбання нерухомості. Причому, нову квартиру я запропонувала оформити на свою свекруху. Звичайно, мій чоловік сприйняв цю ідею позитивно. Суму ми вносили обопільно, рівну, але в підсумку грошей трохи не вистачило, і він взяв ще один кредит, щоб доплатити.

Паралельно я подала на розлучення. Нам в поштову скриньку почали приходити повідомлення, я спеціально їх чатувала і забирала раніше чоловіка. Таким чином він не був в курсі і жодного разу не з’явився в суд. Нас розлучили. Він все ще перебував у невіданні.

Квартиру ми поки шукали, і мій колишній чоловік в цей час постійно звітував про підсумки пошуків перед своєю другою жінкою. Він запевняв її, що це буде їх гніздечко, він мене, дyру, легко обведе навколо пальця, залишить не лише без житла, але і з кредитом.

Все це тільки зміцнило мене в думці, що я обрала правильну тактику. Пошуком підходящої для мене квартири я займалася паралельно. Знайшла ідеальний варіант, моментально погодилася на операцію, чоловік мене підтримав. Ми прийшли до кульмінаційної точці мого плану.

Гроші знаходилися у нас вдома, я повинна була забрати їх таким чином, щоб підозри не падали на мене. Ми домовилися з мамою про те, що вона зобразить серйозне нездyжання, я екстрено зберуся до неї і поїду на кілька днів. Чоловік невимовно зрадів, тут же повідомив прекрасні новини своїй коханці. Вони не соромилися розважатися прямо у нас вдома, потім заснули, і тоді я, трохи змінивши на всякий випадок зовнішність, нечутно пробралася в нашу квартиру, відкривши двері своїм ключем. Витягла з коробки всі гроші і вирушила додому.

Повернувшись додому через кілька днів, я застала свого благовірного в чорній тузі. Він розповів, що ми залишилися без грошей. Повела їх явно його ж коханка, з якою він, грішний дурень, підтримував давній зв’язок. І заявити в поліцію він не може, тому що у них є спільна дитина, його син. Я розіграла дику лють і образу, кинулася збирати валізи і знову поїхала до моєї мами. Вона тим часом вже допомагала мені з оформленням угоди з нерухомістю, записуючи квартиру на мене.

Мій колишній чоловік, який до цих пір і не здогадувався про свій статус, приповз до мене на колінах буквально через тиждень. Приволік з собою оберемок квітів і намагався докричатися до моєї “совісті”. Він стверджував, що більше не скоїть подібної помилки, що оступився лише раз і дуже шкодує про це. Його відносини з лицемірною коханкою розірвані, він ніколи мене не зрадить знову. А зараз нам треба бути сильними, щоб все це пережити і впоратися з загальними труднощами.

Якими саме труднощами? Кредитом, який необхідно покривати, адже грошей більше немає, а борг зростає. Я відправила його на всі чотири сторони і жорстко відмовила у допомозі. Незважаючи на всі його каяття і обіцянки нової квартири «як тільки ми погасимо кредит».

Як він на мене кричав! Проклинав і бризкався слиною. Запевняв, що я все одно буду виплачувати його кредит, адже ми перебуваємо в законному шлюбі. Тоді я пред’явила йому давнє свідоцтво про розлучення. Він все зрозумів, але змінити нічого вже не зміг. Коханка не пробачила йому неправдивих звинувачень, я ж помстилася сповна.

Читайте також: “Так шкода, що ти не зрадив мені раніше!” – радісно сказала мені колишня дружина, у мене по спині пробігли мурашки. Вона знала, що, коли завaгітніла моя коханка я шукав хороші руки, у які її прилаштувати

Мій колишній чоловік переїхав до своєї мами, запив, ледве зводить кінці з кінцями і з великими труднощами закриває борги по кредиту.

You cannot copy content of this page