fbpx

У Москві знесли «Шинозавра», бо він був жовто-блакитним?

Динозавр із шин простояв у Москві 35 років, бачивши на своїх спинах дітей різного віку і статі, але не пережив путінської «спецоперації».

З’явилася конструкція з шин у 1987 році у районі Хорошово-Мнєвніках скоріш за все стараннями власників сусідських гаражів. За ці роки вона так полюбилася містянам, що вони просили голову управи району Єрохова не чіпати споруду при покращенні благоустрою. Той погодився і усно і письмово, що збереже «шинозавра».

Ще 25 травня 2022 року заступник голови управи Нахапетян відповів на офіційний запит одному з мешканців, що демонтаж «динозавра» в рамках наміченого благоустрою не планується, і подякував тому, хто написав за «активну життєву позицію».

А вже 6 липня у Мережі з’явилися фотографії поваленого «шинозавра».

Як виявилося, знайшли якусь корозію і вирішили убезпечити суспільство від небезпеки.

Проте, за даними Телеграм-каналу «Нора їжачка», корозія у «шинозавра» на незначній для конструкції трубі, а основні — «що труби, що куточки, знаходяться в ідеальному стані».

Така непослідовність місцевої влади у своїх рішеннях наштовхнула мешканців на думку про політичне забарвлення .

«У дворі на вулиці Мневники, 10, я провів дитинство. Досі буваю там. Наскільки я пам’ятаю, динозавр там стоїть з початку 1990-х, на ньому лазив і падав з нього мій старший брат, і я з 1993-го року.

Більшість життя шинозавр був натурального чорно-гумового кольору, а років сім-десять тому його пофарбували спочатку в кольори веселки, а потім у жовто-блакитні відтінки. Можливо, демонтаж пов’язаний саме із цим», – згадує Павло Котов.

Фото: Телеграм.

07/11/2022

You cannot copy content of this page