fbpx

У нашої доні Соньки дві мами – так життя склалося

Я майже рік заміжня і в мого чоловіка я друга дружина. З першою дружиною – Веронікою, він прожив три роки і розійшлися вони за взаємною згодою.

Причина була в тому, що вона сильно захопилася бізнесом, розвитком їхньої спільної фірми і весь час пропадала на роботі. А йому потрібна була нормальна домашня дружина – з смачними обідами, пирогами і всім іншим.

Після розлучення Вероніка взяла під своє керівництво процвітаючу фірму, чоловікові виплачує дивіденди, а він, нарешті, зміг зайнятися улюбленою справою – став малювати картини і вже експонував персональну виставку. На ній ми з ним і познайомилися.

З колишньою дружиною у нас хороші відносини, ніби й спілкуємося періодично, але тут вона якось нам зробила величезний сюрприз! В один день, без попередження, вона прийшла до нас додому, але не одна!!! З маленькою дівчинкою Сонею, трохи менше двох років!

Читайте також: 10 заповідей для батька. Батько є прикладом, хоче він того чи ні

Як з’ясувалося, коли чоловік з Веронікою розлучався, вона вже була вaгiтною, але сама ще не знала. А далі гордо вирішила сама виховати дитину. Але бізнес забирає весь її час, дитину доводиться залишати на няню.

Останнім часом почастішали тривалі відрядження – в Китай і Сінгапур, де Вероніка налагодила дуже вигідне партнерство.

Вона, добре подумавши, вирішила, що ніде донечці не буде краще ніж із рідним батьком. І прийшла просити брати Соню в сім’ю, коли вона надовго їде.

А мені вона сказала:

– Я впевнена, що ти будеш їй не мачухою, а справжнісінькою мамою!

У чоловіка була справжня істepика. Він на неї кpичав, що забрала у них з дочкою дитинство і інші образливі речі!

І тоді дівчинка підійшла до нього, попросилася на ручки і лягла на плече.

І все! У будинку стало тихо.

Вероніка погнала в Сінгапур, потім повернулася, два дні провела з донею, кудись разом їздили вони. Ми закінчуємо оформляти Сонькіну кімнату.

Вони з татом тепер нерозлучні друзі, разом стирчать цілими днями в майстерні, малюють, танцюють, до нової виставки готуються. Мене Соня називає мамою Малиною (Мариною), а мама Ніка на роботі.

А я чекаю дитину. Чоловік ще не знає, ніхто не знає. Приїде Вероніка – буде сімейний сюрприз. До речі, у неї кавалер намітився, з серйозними намірами. А вона щось пручається.

You cannot copy content of this page