fbpx

У нього двоє синів, у неї донька. У обох сім’ї. Але коли приходить кохання, то ніяких перешкод не існує на твоєму шляху. Так було у них

Вони зустрілися п’ять років тому. Він молодий симпатичний шофер. Вона миловидна жінка. Це було кохання з першого погляду. Хоча вона ніколи не вірила в це. Вона все життя мріяла про таку любов, яка буває тільки в кіно, але ніколи не чекала її, вважаючи, що це тільки фантазії.

І ось вона перед нею. І як у пісні співається, у вир з головою, він і вона поринули туди обоє..

Всі хто знав їх обох, говорили, що це просто швидкоплинні стосунки. Проте після кількох років дивувалися і починали вірити в їх кохання чисте і вірне, віддане і глибоке. Хтось запитував, а як же ваші сім’ї, ваші діти? А вони відповідали: а хіба ви ідеальні у всьому? Хтось зловтішався, хтось заздрив, розпускав плітки, як це робиться в маленьких містах. А їм було все одно, що говорять про них. Вони просто жили.

Побачивши її вперше, вона здалася йому не дуже приємною блондинкою, втім, як і він їй, рудим і непоказним. Так вони і називали один одного – лисички.

З кожним днем ​​розкриваючи один в одному нові риси ще більше і більше.

Він завжди дивувався і захоплювався її умінням і здатністю зрозуміти і допомогти, втішити і заспокоїти. Вона його оточила турботою і увагою. І з кожною хвилиною стаючи ближче один до одного вони розуміли, що треба міняти це життя, бути разом або розлучитися назавжди.

У нашому житті важко зважитися зробити вибір, хтось рішучий, хтось слабший. Вона була сильніша за нього, жінки завжди сильніші.

Вона пішла від минулого життя, забравши з собою лише доньку. Пішла в нікуди, ні на що не сподіваючись і нічого не боячись. А він просто злякався, так, злякався. Цей страх перед невідомістю, ця боягузтво за себе, за майбутнє, за дітей, які залишилися б з безпорадною матір’ю. Жінка, яка обманом вийшла заміж ніколи не буде щасливою, так і його дружина. Він шкодував її, боявся, що опуститься. Але і не міг без своєї коханої лисички. Розриваючись між двома, страждаючи і не знаходячи виходу, він пішов від них обох. Пішов, не сказавши нікому й нічого.

Дружині було все одно, для неї ж тепер всі заборони були зняті. Море задоволень, подруг, волі та іншого. А дітей виховують його батьки. А вона, його лисичка, щовечора дивиться у вікно, все чекає і кличе його, з кожним днем ​​втрачаючи свою красу, молодість, плачучи і молячись за нього.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page