fbpx

У Республіці Тува сім’ям мобілізованих росіян видадуть баранів

На росії у Республіці Тува влада видаватиме сім’ям мобілізованих живих баранів і вугілля. Це доручення керівника Туви Владислава Ховалиги, йдеться на офіційному порталі Республіки Тива.

Це доручення керівника Туви Владислава Ховалиги, йдеться на офіційному порталі Республіки Тива.

“Адміністрації муніципальних районів приступили до виконання доручення глави республіки щодо виділення сім’ям резервістів першочергової допомоги у вигляді живих баранів та відвантаження вугілля”, – сказано в повідомленні.

Ще таким родинам видадуть по 50 кілограмів борошна та по два мішки картоплі, а от капусту видаватимуть “за необхідності”. Перевезення даних товарів відбуватиметься за рахунок місцевих бюджетів.

“Спільними зусиллями влади та активних мешканців рідні та близькі військовослужбовці і вони самі повинні відчути, що не залишаться наодинці з життєвими проблемами”, – заявили в Кизилі.

Станом на 30 вересня вже передали 91 барана, а весь розподіл дрібної рогатої худоби планують завершити до кінця тижня. Точну кількість баранів. Яких мають роздати – не відомо, бо місцева влада не називає загальну кількість мобілізованих чоловіків у республіці Тува.

Фото: pixabay.

10/01/2022

You cannot copy content of this page