fbpx

У родині експрем’єр-міністра України Анатолія Кінаха повідомили про непоправну втрату

Дружина колишнього прем’єр-міністра Анатолія Кінаха, журналістка Марина Кінах, повідомила про втрату зятя Олександра Ковалка.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

“Ми були поряд 21 рік… Син, чоловік, батько, брат, дядько, зять, друг, супер-професіонал своєї галузі… А головне – добра, щира, чуйна, надійна і справедлива людина… Я його любила і поважала… Немає слів… Як тепер без тебе…???? – написала Кінах.

Пізніше на своїй сторінці в Instagram у сторіз Марина Кінах показала фотографію кепки з українським прапором і нашивки, знятої з військової форми.

На цій світлині вона позначила Олександра Ковалка. У такий спосіб Кінах натякнула, що її зять був на фронті, припускає Обозрєватєль.

Відомо, що Олександр Ковалко народився 1970 року. Він працював заступником голови правління НАК “Нафтогаз України”, заступником директора “Укрнафти”.

Віднедавна очолював секретаріат науково-технічної ради НАК “Нафтогаз України”, був радником голови ТОВ “Оператор ГТС України”, а також членом експертної ради при Міністерстві енергетики за каденції Юрія Вітренка.

У Анатолія Кінаха три дочки: Наталя, Зоя і Софія. У шлюбі з Олександром Ковалком була найстарша донька Наталія. Сім’я виховувала двох дітей: дочку Євгенію та сина Веніаміна.

Фото: з відкритих джерел.

07/08/2022

You cannot copy content of this page