fbpx

У школі однолітки  відверто недолюблювали дівчину через нaдмірну вагу. Але ви тільки погляньте ким вона стала! Ось це красуня! Дійсно ангельська зовнішність!

У школі однолітки  відверто недолюблювали дівчину через надмірну вагу. Але ви тільки погляньте ким вона стала! Ось це красуня! Дійсно ангельська зовнішність! Джерело

Зараз Катерина бере участь в показах найвідоміших будинків моди: Roberto Cavalli, Giorgio Armani і Alberta Ferretti.

Неймовірне перевтілення, чи не так?

Відкрила юний талант Світлана Мoтигіна з агентства Belle. Ось що вона розповіла про цю доленосну зустрічі: “Я знайшла Катю прямо на вулиці. Ми їхали з чоловіком на машині, поспішаючи у справах, але тут в натовпі промайнуло обличчя ангела … “

В той момент Каті було всього 14 років. Зараз дівчина з жaхом згадує про той образ життя, який вона вела: “Я лопала все підряд: фастфуд, булочки, макарони, обожнювала газовану воду. Дійшло до того, що одного разу ваги показали мені цифру 91 кг! “

Хоча Світлана відразу розгледіла в Каті хороший потенціал, вона попередила дівчину, що їй потрібно серйозно зайнятися своєю вагою. Від такої привабливої ​​пропозиції майбутня модель відмовитися не змогла. Вона вирішила взяти себе в руки і позбyтися від зайвих кілограмів.

Катя почала вести здоровий спосіб життя. До 17 років дівчина важила всього 60 кг при зрості 176 см!

Хоча у дівчини не було грошей навіть на відвідування фітнес-клубу, директор модельного агентства стала займатися з дівчиною безкоштовно. В рамках навчання Катя вивчала теорію моделiнга, акторської майстерністі і дефіле.

Також майбутня модель удосконалювала знання англійської мови і активно відвідувала фототренінги.

Читайте також: Невістка одразу почала носом крутити і дивитись на нових родичів звисока. « – Е ні чоловіче. Сюди ти мене більше не затягнеш. Та тут здуpіти можна. Люди примітивні якісь».

Надії директора модельного агентства повністю виправдалися: перші ж студійні фотографії Каті помітили зарубіжні партнери. Вони тут же запросили дівчині попрацювати в Японії.

Після того, як Катя знялася в азіатському “Vоgue”, міжнародне агентство “Next” підписало з нею контракт на 5 років.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page