fbpx

“У такому разі повідомляю!”: Іван Ургант відреагував на слова Потапа про те що телефонував йому у перші дні війни з вибаченнями

Іван Ургант, досить відомий в росії ведучий на шоу якого прагнуть потрапити ледь не всі зірки російського шоубізу, нещодавно дав коментар, який стосувався і українського репера Потапа.

Так російський ведучий 3 жовтня в коментарі російському пропагандистському сайту StarHit підтвердив розповідь українського репера Потапа (Олексія Потапенка) про те, що телефонував йому в перші дні після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Іван Ургант не став вдаватись у подробиці і переказувати усю розмову, він лиш зазначив, що завжди вважав, що приватна розмова – це приватна розмова.

Цитуємо слова Івана Урганта:

“Я не звик коментувати приватні розмови в публічному просторі, тому що вважаю, що приватна телефонна розмова стосується лише тих людей, які говорять, і тих спецслужб, які слухають. Виявляється, не лише. У такому разі повідомляю: у трубку не ридав. Пробачення за країну не просив”.

Нагадаємо, український репер Потап у своєму нещодавньому інтерв’ю розповів, що у перші дні війни Іван Ургант зателефонував йому і попросив вибачення за всю країну.

04,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page