fbpx

У Запоріжжі маршрутне таксі зависло над річкою, провалившись в наскрізну діру (фото)

У Запоріжжі на пішохідній частині мосту Преображенського утворилася наскрізна дірка, в якій застрягло колесо маршрутного таксі. Повідомляє Intermarium з посиланням на Українська правда

Читайте також:Чи насправді такі ефективні льодяники від кашлю. Коли і кому льодяники заборонені

Зазначається, що, в середу на одному з двох мостів Преображенського, що з’єднує Хортицький район Запоріжжя з островом Хортиця, утворилася діра площею більше одного квадратного метра, крізь яку було видно Дніпро.

За словами очевидців, діра на пішохідній частині мосту з’явилася після того, як в цьому місці застрягло маршрутне таксі.

Повідомляється, що водій намагався по тротуару об’їхати затор, що виник на проїжджій частині в результаті зіткнення двох автомобілів.

За даними агентства, після того як рятувальники за допомогою спецтехніки витягли маршрутку, в цьому місці утворилася велика діра.

Як розповів журналістам голова Запорізької обласної держадміністрації Костянтин Бриль, міст Преображенського знаходиться у відомстві Придніпровської залізниці, яку обласна влада попросить в терміновому порядку розпочати ремонт мосту.

За його словами, якщо найближчим часом міст не буде відремонтовано, то в місті може початися транспортний колапс.

Повідомляється, що наразі аварійні служби Придніпровської залізниці ліквідували яму на мосту.

You cannot copy content of this page