fbpx

Удав-кролик: красиві любовні союзи знаків Зодіаку, яким не судилося протриматися довго

Яким парам не судилося протриматися довго. Експерт назвала гарні, але несумісні зодіакальні пари. На перший погляд, вони виглядають просто ідеально, тільки разом вжитися ніяк не можуть.

Овен та Скорпіон. Активний і креативний Овен завжди буде пригнічувати поступливого Скорпіона. Якщо ж «удавом» виступає Скорпіон, то важко доведеться запальному Овну. У цих двох дуже яскраві стосунки, палкі почуття, але на цьому вся ідилія закінчується.

Телець та Стрілець. Найчастіше в цьому союзі «удавом» є саме земний і простий Телець. Розважливому, і волелюбному Стрільцю в таких стосунках часто дуже некомфортно, і він розчаровується у своєму партнері. Можуть «тиснути» і самі Стрільці, і тоді вони просто вчепляться потужною хваткою у свого Тельця, не дозволяючи йому зробити вільний вдих. Знову на перше місце виходять яскраві емоції, а все інше – швидке та неминуче розчарування.

Близнюки та Козеріг. Близнюки, зазвичай, виступають у ролі кролика. Проте вони дуже довго зазнають натиску Козерога-удава. Спочатку партнери дають один одному достатньо свободи, але потім Козеріг «включає» свій всепоглинаючий контроль, твердість і самовпевненість. Як тільки Близнюкам це набридне, стосунки дадуть тріщину. Набагато рідше у ролі удава виступають Близнюки. У такому союзі немає нічого, окрім взаємних звинувачень, закидів та неготовності йти на компроміс.

Рак та Водолій. Рак набагато м’якший, ніж Водолій. Останній деспотичний, не толерантний і легко може образити, поранити почуття партнера в такому союзі. Якщо ж навпаки, Водолій стає «кроликом», то Рак пригнічуватиме його і буквально не даватиме дихати і розвиватися. Між ними панують лише маніпуляція та скандали.

Лев та Риби. Якщо Риби м’які і ніколи не завдадуть першими болю партнеру, то Лев завжди готовий почати конфлікт і приструнити партнера. У такому союзі Лев надмірно вимогливий і критичний, не дозволяє мати власні межі та свободу вибору. Гармонія у цих взаєминах відсутня. Погано те, що Риби через свою м’якість і нерішучість не зможуть першими грюкнути дверима. Вони до останнього вдаватимуть, що все добре, і самі в це намагатимуться вірити. У результаті вони стають тінню свого партнера, яка не має свого власного «я».

Діва та Овен. Якщо в такому союзі «удавом» є Діва, то вона здатна придушити своєю патріархальністю Овна. Швидкий і гарячий Овен довго такого відношення не потерпить і втече без оглядки. Однак якщо Діва виступить у ролі кролика, то ці двоє мають шанси домовитися. Якщо тільки Овен буде головним, а Діва підлаштується під нього.

Терези та Телець. Терези і Телець мають дуже схожі темпераменти. У цій парі навіть є всі шанси на щастя та вільну самореалізацію. Телець править – Терези підкоряються. Проте така ідилія швидко набридає тим, хто хоче хоча б трохи передбачуваності. Якщо ж Терези є в такому союзі «удавом», то вони повністю приструнять Тельця. У тому числі лютими ревнощами, з приводу і без приводу. Телець точно не витримає такої внутрішньої дисгармонії. Він перший розірве ці стосунки.

Скорпіон та Близнюки.

Дуже складне поєднання Води та Повітря. Скорпіони дуже амбітні, і Близнюки-удав зі своєю подвійністю можуть завдати глибоких душевних ран партнеру.

You cannot copy content of this page