fbpx

“Україна не цікава, нам ще там жити”: Депутат держдуми рф висловився про те, якими ж насправді є цілі рф

Генерал-лейтенант Андрій Гурульов депутат держдуми РФ,  не тільки визнав те, що саме рф нанесла удaри по ТЕЦ і дамбі в Україні він ще й назвав справжні цілі рф.

Так Гурульов заявив, що атaка ТЕЦ і дамби не що інше як “пара хороших удaрів по ворожій території”, а от цілями можливої ядeрної атаки є зовсім не Україна.

Можливими цілями рф він вказав не Україну, а Німеччину і Велику Британію.

Про це екскомандувач Південного військового округу РФ написав у своєму у Telegram.

Цитуємо:

“Про що вони говорять, що ми застосуємо ядeрну зброю на Україну? Україна тут нецікава, нам там ще жити, зовсім інші цілі будуть. Кожен німець, повинен чітко розуміти, що якщо по Берліну буде завдано удaру, то це викличе повний хаос у всій державі та його смeрть. Якщо Байден говорить про наслідки, то які вони будуть, коли ми Британські Острови перетворимо на марсіанську пустелю тактичною оперативною зброєю без ядeрного потенціалу? Як вони свою 5-ту статтю приймуть, якщо від держави, яку треба захистити, нічого не залишиться?”.

Але цього депутату здалось мало і він пішов у своїх “планах” далі. Уже в наступному своєму пості він розповідає, що Росія має “реальні цілі” – це авіабаза Рамштайн у Німеччині:

“Ціль, звичайно, жирна, але не найтерміновіша. Ми використаємо оперативну ядeрну зброю, яка на “Калібрах”, “Іскандерах”, бoмби на літаках. Ціллю буде Британія, а коли від неї залишиться марсіанська пустеля, то заради кого використовувати 5-ту статтю НАТО? Стратегічний наш потенціал можна не використовувати, залишити в резерві. У Британії 245 ядeрних зарядів, з розумом їх можна миттєво знекрoвити”.

20.09.2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page