fbpx

“Україна нічого не віддає, весь світ знає, що ми переможемо” – Зеленський

Президент Володимир Зеленський прокоментував відступ ЗСУ з Лисичанська. За словами політика, Україна нічого не віддає, а весь світ знає – у війні з Росією наша країна переможе.

Відповідне звернення оприлюднила пресслужба глави держави. У ньому він закликав російську владу зіставити свої “досягнення” і втрати, які вона зазнає.

“Україна нічого не віддає. А коли хтось там у Москві щось доповідає про Луганську область – нехай вони згадають свої доповіді та обіцянки перед 24 лютого, у перші дні цього вторгнення, навесні і зараз. Бо нинішні їхні доповіді так само підуть прахом, як тодішні. Поступово ми рухаємося вперед – і на Харківщині, і на Херсонщині, і на морі: Зміїний – гарний приклад тому. Буде день, коли те саме скажемо і про Донбас”, – сказав президент.

Зеленський також нагадав, що окупаційні війська вже втратили 35 тисяч солдатів. “І заради чого це все? Заради того, щоб шалені пропагандисти показали десь у своїх ефірах російський чи радянський прапор на руїнах…”, – додав український лідер.

За словами глави держави, для всіх у світі, зрозуміло, що Україна переможе, це питання часу. “Це питання, на жаль, втрати, які ми зазнаємо, перш за все людей. Це питання сучасної зброї, яку ми повинні отримати та обов’язково отримаємо”, – резюмував він.

You cannot copy content of this page