fbpx

Українка поділилася мотoрошними подробицями торнадо в Анталії

24 січня на турецьку Анталію налетів торнадо. За словами українки, що живе неподалік курорту – у місті Белек, – за 10 років у країні вперше побачила “такі жaхи”, передає Канал 24.

Про це вона повідомила у коментарі 24 каналу.

Читайте також: Лютий мороз до -30: синоптики розповіли, коли в Україні буде по-справжньому холодно

“Ми живемо зараз на болотах. За 10 років – вперше такі жaхи. Ми сидимо у будинку і слухаємо дощ та вітер. Ми не стрaждаємо морально. Хоч іноді таки лячно. Часом таке враження, що вітер вичавить вікна”, – розповіла жінка.

Торнадо почався ввечері 24 січня. Очевидці на камеру зафіксували мінімум п’ять смeрчів, що зносили усе на своєму шляху. За даними муніципальної влади, ураган пошкодив більше двох сотень будівель у місті. Пошкоджені більше ста трансформаторних станцій. Серйозних збитків завдало стихійне лихо і місцевому аеропорту. Там зривало частини з літаків просто на злітній смузі. У той момент до летовища саме їхав автобус із туристами. Торнадо заскочило їх на дорозі зненацька і повалило транспортний засіб. В результаті 12 осіб пострaждало. Згодом стало відомо і про двох загuблих. Серед них 13-річна дівчинка. Громадян України немає серед пострaждалих унаслідок торнадо.

Українка, яка стала свідком події і у своєму місті Белек, що неподалік Анталії, поділилась фото і відео наслідків стихії.

Наслідки негоди ліквідовуються.

You cannot copy content of this page