fbpx

Українська блогерка-мільйонниця, яка мовчить про війну в Україні, нарешті виявила «справжню» причину війни

Українська блогерка Софія Стужук, яка має 5-ти мільйонну аудиторію, мовчить про війну в Україні, проте активно продовжує свою антивaкцинаторську діяльність. Жінка жодного разу не стала на бік України та української армії, боячись втратити російську аудиторію для якої й продовжує писати російською мовою.

Щодо своїх антивакцинаторських переконань, то вона продовжує ігнорувати факт коpонавіpусу попри те, що її власного чоловіка не стало через цю хвоpобу.

Блогерка, продовжуючи не бачити війни в Україні, тим не менше, розгледіла український законопроєкт “про систему громадського здоров’я” і назвала його “справжньою причиною війни”.

Законом передбачається й «розширення повноваження Центру громадського здоров’я за рахунок функцій з реагування на біологічні загрози, а також створення мережі регіональних центрів з контролю і профілактики захворювань».

У своїх сторіз, Стужук виклала новину про прийняття закону і висловила невдоволення: “Ось це справжні причини війни… одна з”, «Не змогли протягнути в мирний час, а під шумок війни все можна», – піклується про українців блогерка, яка закрила свою сторінку для підписників з України.

Жінка зараз проживає в Латвії, але вимагає від українців «схаментуися, поки не пізно».

“Як люди не бачать цього кошмару”, – дивується Стужук.

Далі вона заявляє, що невaкцинованих людей (будь-якою вакциною) будуть ізолювати, виключати з навчальних закладів та звільняти з роботи.

Можемо тільки подивуватися, як вона досі живе в країні, де вакцинація теж обов’язкова?

Фото: скрін.

09/08/2022

You cannot copy content of this page