fbpx

Український представник на Євробаченні 2018 MELOVIN прокоментував оцінки журі (відео)

Український представник на Євробаченні 2018 MELOVIN вважає бали, які він одержав від глядачів, важливішими за оцінки журі.

Про це співак заявив на прес-конференції у Києві, пише Радіо Максимум

“Я ставлю на першу позицію голоси глядачів, тому що артист працює саме для них, і ніхто з професійних члeнів журі ніколи в житті не прийде на твій концерт. Крім, сподіваюсь, Жан Поля Готьє… Тому я задоволений усім. Головне для мене була оцінка глядача, а вона була висока. Це показник того, що я все роблю правильно. Значить, вони це зацінили, їм все подобається, весь перформанс, вони божеволіли від декорації. Все було круто”, – вважає MELOVIN.

Співак також зазначив, що йому подобається пісня, з якою перемогла на Євробаченні представниця Ізраїлю. “З приводу Нетти з Ізраїлю – є вже відео в інтернеті, хтось виклав, – я під цю пісню завжди танцював. І на фіналі, коли вона перемогла і ще раз виконувала пісню, ми всі танцювали і відривалися. Мені подобається ця пісня”, – сказав співак. Він розповів, що встиг поспілкуватися з Олександром Рибаком, з французькою командою.

Читайте також: ВСЕ-ТАКИ Є УСТАНОВКА ПРОДЮСЕРІВ КОНКУРСУ: АНДРІЙ ДАНИЛКО ПОВІДОМИВ, ЧОМУ НА ЄВРОБАЧЕННІ 2018 ПЕРЕМІГ ІЗРАЇЛЬ

Я взагалі цього року вболівав за Францію і за Болгарію, дуже приємні хлопці”, – повідомив MELOVIN. Також сказав, що його дуже підтримував Андрій Данилко: “Ми спілкувалися. Він дуже часто писав повідомлення на підтримку. Розповідав, що і як, чого треба остерігатися… Ми листувалися з ним, по суті, весь цей час: як ти там? що ти там? що відбувається? як пройшла репетиція?..”

You cannot copy content of this page