fbpx

Українці отримали можливість безкоштовного працевлаштування у Польщі

Українцям не потрібно платити, щоб знайти роботу в Польщі. Польсько-українська господарча палата разом із Всеукраїнською асоціацією компаній з міжнародного працевлаштування започаткували проект “Партнерство та працевлаштування”. Він спрямований на подолання шахрайства при працевлаштуванні українців, передає Gazeta.ua

Українці не повинні платити, щоб працевлаштуватися за кордоном. Компанії-посередники мають отримувати дохід не від фізосіб, а від роботодавців, які шукають для себе персонал, повідомили у Всеукраїнській асоціації компаній з міжнародного працевлаштування.

Така ініціатива сприятиме викриттю шахрайських схем і недобросовісних компаній.

“Українцям необхідно знати, що шукати роботу в Польщі потрібно лише через ліцензовані компанії, які несуть відповідальність за те, куди вони відправляють людей. Крім того, працевлаштовуватися краще на великих підприємствах, де виплата зарплати йде на банківську карту, дотримуються всі передбачені польським законодавством норми охорони праці і є соціальне страхування”, – каже президент міжнародної асоціації з працевлаштування Василь Воскобойник.

Читайте також: У лісі в Польщі знайшли мepтвим учасника АTО(фото)

Водночас Польща зацікавлена в українських заробітчанах. Оскільки польський ринок праці знаходиться у поганій демографічній ситуації.

You cannot copy content of this page