fbpx

Улюблені слова знаків Зодіаку з якими вони крокують по житті

У кожного представника знака зодіаку є не тільки відмінна риса характеру, а й улюблене слово, яке часто використовується в його лексиконі.

Яке ж воно – найулюбленіше слово кожного знака зодіаку, і що воно означає.

Овен – “найкращий”

Якщо Терези скажуть вам, що всі рівні і не буває найкращих і найгірших, то Овнам якраз навпаки подобається, коли їх називають найкращими. Овен любить змагатися і бути першим у всьому.

Чому улюблене слово Овна “найкращий”? Тому що кожен раз, коли він ходить куди-небудь, намагається згадати це слово – “Це найкращий ресторан у місті!” “Друзі, це найкраща піца, спробуйте!” “У мене найкращий хлопець/найкраща дівчина!”

Якщо хочете постійно радувати свого Овна, називайте його частіше найкращим або найкращою.

Лев – “неповторний”

Овну подобається, коли він кращий порівняно з іншими, а ось якщо почати порівнювати Лева з ким-небудь, то він розлютиться!

Так люблять робити Діви, вони аналізують Лева з минулими коханими і говорять прямо – “Ось ти в цьому кращий тих моїх попередніх, користь від тебе очевидна!” Але ж Лев – унікальний і неповторний! Йому важливо бути винятковим в очах коханої людини.

Лев любить справляти враження на людей і чекає овацій і поклонінь, захоплених поглядів. Скажіть Леву, що він неповторний і не порівнюйте його з жодною зіркою!

Діва – “правильний”

Для Діви важливо бути правильною у всьому, Діви дотримуються правил і не порушують соціальних норм. Такі ось конформісти, вони не перейдуть дорогу на червоне світло світлофора. Вони терпляче чекатимуть, поки не загориться зелений, навіть якщо немає машин.

Діві-чоловікові важливо знати, що він живе правильно, що всі його дії розумні, а головне – раціональні.

Діви все планують заздалегідь, щоб уникнути помилок, яких зазвичай панічно бояться здійснювати. Діви-дівчата пишаються своєю правильністю – вони відмінниці, розумниці і хороші господині.

Телець – “надійний”

Телець дуже любить надійність і ризикувати подібно Овну в надії бути кращим завжди і у всьому, не буде. Тельцю важлива стабільність і впевненість у завтрашньому дні, він хоче себе матеріально забезпечити.

Сам він теж дуже надійна людина і постійна, на його обіцянки можна покластися, він хороший друг, вчасно прийде на допомогу, допоможе практичною порадою та ніколи не зрадить. Хваліть Тельців за їх надійність!

Терези – “чарівний”

Чарівний – синонім слова прекрасний! Як же Терези люблять бачити прекрасне в усьому! Красива картина, приємна дівчина, чарівний хлопець! А що це за чарівні квіти на підвіконні? Ах, як чудово було сказано!

Терезам подобається, коли їм кажуть, що вони граціозні, ними потрібно захоплюватися як твором мистецтва! Разом дивитися на захід біля моря і помічати кожну прекрасну мить!

Чоловіків-Терезів слід похвалити за їх романтичність і вміння бути джентльменами.

Козеріг – “статусний”

“Статусний” – це улюблене слово Козерога. Козеріг подивиться на машину людини і швидко оцінить її матеріальне становище, оскільки він вважає, що люди його вважатимуть значним в разі якщо він перерахує всі свої регалії. Йому важливі дипломи, нагороди та професійне визнання.

Козеріг через досягнення підтверджує свою статусність. Статус визначає вагу людини в соціумі, Козерогу важливо почуватися “Особистістю”, яка робить щось значуще.

Скажіть Козерогам, що вони незамінні працівники, відмінні годувальники, віддані друзі! А головне, завжди давайте їм зрозуміти, що те, чим вони займаються, є важливим і цінним. Козеріг ставить роботу на 1-ше місце і чекає визнання своїх заслуг у цій галузі.

Стрілець – “авторитетний”

Авторитет дає повноваження давати поради, до яких прислухатимуться люди, а Стрільці – майстри направляти інших на шлях істинний. Стрілець прагне бути авторитетною персоною, причому це не заради влади, а заради поваги в суспільстві.

Стрілець любить, коли його поважають і з ним радяться з будь-яких питань. Сам же Стрілець завжди намагається розвиватися і розширювати кругозір щоб мати право виховувати людей в морально-етичному плані.

Стрілець вчиться у відомих гуру і сприймає інформацію з авторитетних джерел. Тому покажіть свою повагу до Стрільця через прийняття його думок і переконань.

Скорпіон – “потужний”

“Потужний” – це улюблене слово Скорпіонів. Швидкий, інтенсивний, безстрашний, він нічого не любить робити наполовину. Скорпіон віддає себе без залишку справі і відповідно його енергійні дії викликають потужну реакцію в оточуючих.

У Скорпіона великий запас життєвих сил, він може раптово кинути те, до чого йшов кілька років, і піти зовсім в іншу сторону, тому що так велить серце. Він незалежний від стереотипів суспільства, йому все одно, що про нього скажуть інші, Скорпіон впевнений в собі і норовливий. За ним хочеться слідувати.

Скорпіон любить справляти найбільше враження на людей і оцінює дії людей або як “потужні” або взагалі ніякі.

Рак – “безпечний”

Рак має велику інтуїцію на небезпечні ситуації, за що його часто називають боягузливим і недовірливим. Насправді інтуїція йому допомагає у вирішенні багатьох питань, і до речі Рак часто відчуває обман і намагається не здійснювати операції, в яких він програє.

Рак любить безпеку, Ви можете це зробити існування безпечним і комфортним, тоді Рак розкриється. Також найбільше Рак побоюється того, що комусь із його близьких може загрожувати небезпека.

Тож дійсно порадувати Рака можна гарантією того, що з ним і його дітьми, батьками нічого не станеться. “Безпечний” слово підходить для нього більше за інших знаків.

Риби – “казковий”

“Казковий” – це улюблене слово Риб. У Риб багата уява, вони живуть в незвичайному світі, в світі, де дива реальні, а мрії збуваються легко.

Риби – знак творчості і натхнення, Нептун – управитель Риб, планета вищої безумовної любові, це символ Безодні, звідки черпається все прекрасне і казкове. Казковий світ існує не тільки в тонкому світі, його можна створити і в нашому, матеріальному світі.

Який світ собі створите в голові, такий і буде в реальності, тільки потрібно не забувати переставляти ноги і діяти заради здійснення всього задуманого в реальності. Адже колись ми теж не могли повірити в те, що літаки можуть літати, а залізо – плавати по воді. Тож казковим своє життя зробити цілком реально, якщо сильно захотіти і повірити.

Водолій – “оригінальний”

Водолії люблять виділятися і бути не схожими на інших, вони діють нестандартно і в будь-якій справі проявляють креативність. Причому це у них виходить легко і природно, тому що Водолій розуміє, що все геніальне просто.

Якщо ви не можете виплутатися зі складної проблеми, зверніться до Водолія, він запропонує простий і оригінальний вихід, який вам і в голову не приходив.

Водолій – це та людина, яка бачить відкриту кватирку, коли Ви б’єтеся як муха об скло. Навіщо шукати складні рішення проблем? Все насправді простіше, ніж здається, а ми любимо самі все ускладнювати. Тому слово “оригінальний” законно належить Водоліям.

Близнюки – “цікавий”

“Цікавий” – це улюблене слово Близнюків.

Ох як цікаво! – так захоплено зазвичай реагують Близнюки на нову інформацію. Близнюки допитливі і завжди готові дізнаватися нове, вони відкриті до знань і найбільше бояться нудьги, рутини.

Спілкуючись з людьми, Близнюки намагаються бути для кожного максимально цікавими, тому з ними буває легко і в задоволення вести бесіду.

You cannot copy content of this page