fbpx

Умивання вівсянкою. І ніякої тоналки більше не потрібно!

Всі ці чорні точки, прищики, веснянки, почервоніння, вугрі і синці під очима відразу зникають! І знаєте що найголовніше? Нічого не треба купувати)) Просто спробуйте цей метод і ви не повірите свої очам!

Спробуйте десятиліттями перевірений рецепт очищення шкіри – умивання вівсянкою. Після нього ваша шкіра стане м’якою, ніжною і шовковистою.

Умивання вівсянкою особливо показано тим, у кого жирна і проблемна шкіра, а також є запалення, подразнення, прищі, вугрі і блідий нездоровий колір обличчя.

Від усього цього допоможе позбутися умивання вівсянкою.

Як умиватися вівсянкою

А тепер безпосередньо рецепт вмивання вівсянкою:

Візьміть жменьку вівсяних пластівців (можна як цілі, так і мелені). Затисніть пластівці в руці і піднесіть їх під струмінь теплої води на 1 хвилину. Помалу беріть розмочені пластівці і починайте акуратно масажувати ними лице. Вже через кілька секунд вівсяні пластівці почнуть милитися і очищати шкіру.

Корисна порада. Перед тим, як вмивати обличчя вівсянкою, покладіть в раковину сіточку, щоб не забити злив. Не варто переживати, якщо через кілька застосувань у вас можуть загостритися запалення або виникнути лущення.

Це зі шкіри виводяться шкідливі речовини. Зазвичай до кінця першого тижня вмивання вівсянкою все проходить (в іншому випадку просто припиніть процедури).

Вмиватися вівсянкою можна як вранці, так і ввечері.

You cannot copy content of this page