fbpx

Унікальний лайфхак: як швидко розморозити вершкове масло

У складі майже кожної ароматної випічки є вершкове масло, яке нерідко потребує швидкого розм’якшення. Якщо ваше масло лежало в холодильнику і вам потрібно терміново його розморозити, запам’ятовуйте унікальний лайфхак. Це зекономить ваш час перебування на кухні та пришвидшить приготування смаколиків.

Візьміть тертку і натріть на ній холодне масло. Подрібнене, воно досягне кімнатної температури за лічені хвилини. Крім того, натерте масло легше змішувати з борошном та іншими сухими інгредієнтами. Такий трюк також стане в нагоді, якщо ви готуєте щось, що вимагає холодного масла (наприклад, основу для торта або печиво), і у вас немає під рукою готового тіста.

Читайте також: 90% людей роблять це неправильно: як насправді потрібно заряджати ноутбук

Раніше повідомлялося про те, як зберігати продукти, щоб вони довше залишалися свіжими. Виявляється, аби овочі та фрукти зберігалися свіжими довше, їх потрібно тримати у контейнері чи мисці із холодною водою, міняючи її раз на тиждень.

Але такий метод розрахований лише на кілька днів, а от зелені це не шкодить. Вона тримається зеленішою, якщо тримати її у холодильнику замотавши у змочений у воді рушник.

Джерело –Україна.

You cannot copy content of this page