fbpx

Усі свої гроші мама витрачає лишень на свої забаганки і подорожі. Про мене і мою сім’ю вона навіть не згадує

Усі свої гроші мама витрачає лишень на свої забаганки і подорожі. Про мене і мою сім’ю вона навіть не згадує.

У моєї мами три квартири. В одній вона живе і дві здає. За гроші, які вона отримує від здачі квартир, мама живе, ні в чому собі не відмовляє, подорожує. На мене і мою сім’ю їй абсолютно усе одно.

Ми з чоловіком і двома дітьми живемо з мамою. Віддати одну квартиру нам вона відмовляється. Каже, що квартира грошей коштує. У свій час ми знімали житло, але так як я з дітьми, а працює один чоловік, то ми змушені були відмовитися від орендованого житла і переїхали жити до мами.

Моя мама дуже важка людина в спілкуванні. Вона вже на пенсії, займається собою і своїми забаганками. Я б пішла на роботу, але дитина занадто мала, а мама з дітьми сидіти відмовляється. Каже, що вона на пенсії, а не в декреті. Іноді сидить з ними, коли ми в кіно або по магазинах йдемо, але не більше.

Останнім часом мама і чоловік стали сперечатися. Їй не подобається, що мій чоловік працює два через два. Вона наполягає, щоб він знайшов підробіток, а не сидів граючи на комп’ютері. Але він майже не грає в ігри, іноді пару годин ввечері. Але їй і це заважає.

А тиждень тому вона сказала, що ми дармоїди і тепер будемо харчуватися окремо від неї, а з жовтня повинні будемо і за квартиру платити. Невже вона не розуміє, що ми і так скромно живемо на одну зарплату, грошей ледь на дітей вистачає або вона зібралася нас розвести?

Жити до чоловіка ми піти не можемо, там брат і батько сильно випивають. Жити з мамою стало теж нестерпно. Чому вона мене так ненавидить? Чому не може нам віддати одну квартиру і ми б їй не заважали. До тих квартирах я відношення не маю, їх їй другий чоловік заповідав.

Чоловік сказав, що якщо так і далі справа піде, то він на якийсь час піде жити до батьків. Він не збирається терпіти таке ставлення, та ще й годувати мене з дітьми.

Як бути і де вихід шукати? Чому мама так себе поводить?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото – firestock.

You cannot copy content of this page