fbpx

Услід за кораблем. Війська рф передислоковують вiйськову техніку з Криму до росії: американські аналітики

Нещодавно американські аналітики припустили, що рф передислоковує вiйськову техніку з Криму до рф.

Це сталось після серії високоточних удaрів ЗСУ. Окрім того, рф посилює ППО окупованого півострова.

Про це повідомляють в Інституті вивчення вiйни, передає Цензор.НЕТ.

У повідомленні йдеться про те, що російські вiйська продовжували передислокувати вiйськову техніку з Криму до Росії, ймовірно, реагуючи на триваючі українські удaри по російських тилових районах у Криму.

До того ж армія рф змушена зміцнювати протиповітряну оборону в Криму, аби хоч якось протистояти українським удaрам. все це тому, що нинішня російська протиповітряна оборона неефективна проти українських безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Перелік ключових висновків аналітиків інституту:

  • Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) заявило, що елементи Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) відновили підключення до енергомереж України 26 серпня.
  • Російська окупаційна влада навряд чи зможе успішно провести фіктивні референдуми щодо приєднання території України до Російської Федерації до початку вересня, попри повідомлення про просування підготовки до референдумів.
  • Російські вiйська здійснили обмежені наземні атaки на південний захід від Ізюма, на північний схід і південь від Бахмута та на північно-західній околиці міста Донецьк.
  • Українські сили продовжували обстрiлювати російські наземні лінії зв’язку та військову інфраструктуру в Херсонській області, які забезпечують опeрації на західному березі Дніпра.
  • У регіонах Російської Федерації продовжено донабір до так званих добровольчих батальйонів, які продовжують відправляти в Україну.
  • Українські партизани та внутрішній розкол продовжують становити загрозу російському контролю над окупованими територіями.

27,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page