fbpx

Увірветься справжній південний циклон: синоптик повідомила про суттєве погіршення погоди в Україні

У середу, 5 лютого, до України прийде справжній південний циклон, який принесе різке погіршення погоди. В цей день очікуються сильні опади і штормовий вітер.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

“У вівторок в Україні триватиме зниження температури повітря: проти сьогоднішніх +5+12 градусів завтра очікується +2+8 градусів. Дощ, періодично з мокрим снігом, пройде на Заході, також невеликі опади ймовірні у східних областях. Більшість території України завтра належатиме сухій повітряній масі, хіба що часом з туманами.

А ось 5-го лютого, в середу, в Україну ввірветься справжній південний циклон. У більшості областей 5-го лютого погода суттєво ускладниться – сильні опади, штормовий вітер.

На Півдні, у Центрі – переважно пройдуть сильні дощі, на Заході, Півночі та Сході очікується мокрий сніг, сніг, налипання мокрого снігу.

Тоненька смужка північних районів північних областей зможе втриматися від грізного циклону – там або без опадів, або невеликі. Карта.

Київ, як завжди, випробовуватиме нерви та терпіння синоптиків. Адже столиця буде якраз на межі потужніших процесів та слабших.

Все ж більшість прогностичних моделей дають на середу у Києві мокрий сніг, сніг, налипання мокрого снігу, штормовий вітер. На тому поки й зупинимося.

А поки що не пропускаємо вівторок – у столиці 4-го лютого без істотних опадів, хіба максимум якась мряка, близько +3 градусів.

І ще раз! 5-го лютого в Україні очікується ускладнення погоди – подальше зниження температури повітря, штормовий вітер, сильні опади!

Якщо є можливість – важливі справи, особливо будівельні, на відкритому повітрі, дальші подорожі автомобілем краще відкласти.
І не варто лякатися некомфортного фізичного стану, циклон – справа серйозна, але, на щастя, тимчасова)” – написала Діденко.

Читайте також: Рецепт надзвичайно ніжного і смачного сала: такої смакоти ви ще точно не пробували

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page