fbpx

В американській розвідці розповіли, чого очікувати від російського війська найближчим часом

У Сполучених Штатах прогнозують, що успішне звільнення Харківської області це не кінець. Російські війська будуть змушені віддати й інші захоплені території вважають представники американської розвідки.

Про це йдеться у матеріалі The Washington Post.

Зайняту від початку війни армією рф територію Харківської області ЗСу звільнили усього за кілька днів. Саме стрімкість відступу, швидше за все приголомшила, як військових рф, так і командирів, пише видання посилаючись на офіційних осіб.

Цитуємо:

“Росіяни в бiді. Запитання в тому, як росіяни будуть реагувати. Їхні слабкі місця стали видимими, у них немає великих резервів живої сили або техніки. Чи будуть ці досягнення постійними, залежить від наступних дій Росії, особливо від того, чи здійснить президент Володимир Путін військовий призов чи накаже надіслати підкріплення з інших місць, щоб компенсувати значні втрати в Україні. Безумовно, це військова невдача. Я не знаю, чи можна назвати це великою стратегічною поразкою на даний момент”.

Проте, йдеться у матеріалі поки рано говорити про те, що ситуація повністю змінилася на користь Києва. також там додають, що важкі бoї, швидше за все, продовжаться.

13,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page