fbpx

В бруді та без їжі: під Києвом гoрe-мaтір залишала чотирьох малесеньких дітей на кілька днів одних (фото)

Малюки жили в бруді і з недостатньою кількістю їжі.

У Київській області з сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах, забрали чотирьох маленьких дітей. Як повідомляє прес-служба Ювенальной превенції, таке рішення ухвалила комісія в складі інспектора з ювенальної превенції Згурівського відділення поліції, начальника служби у справах дітей та сім’ї Згурівської РДА та голови сільської ради, пише Сегодня

У сім’ї, де живуть дві дівчинки шести і п’яти років і двоє хлопчиків трьох років і 11 місяців – жaхлuві побутові умови, повна антисанітарія, недостатній запас продовольства, відсутність звичних благ і батьківського піклування.

Мати дітей разом зі своїм співмешканцем вели антигромадський спосіб життя, ніде не працювали, мати могла залишати дітей на кілька днів. За малюками фактично доглядала шестирічна старша дочка.

Дітей оглянули лікарі, загрoзи їхньому життю та здоров’ю немає.

З приводу доцільності збереження за матір’ю прав на виховання дітей комісія буде визначатися після повторного ретельного вивчення життєвих обставин.

Читайте також: НА ЗАКАРПАТТІ 2-РІЧНИЙ ХЛОПЧИК ПOМEР ВІД ГOЛОДУ

Поліція, у свою чергу, вже склала адміністративні матеріали щодо матері за невиконання обов’язків по догляду за дітьми (ст. 184 КУпАП).

You cannot copy content of this page