fbpx

В Держдумі рф заговорили про загальну мобілізацію. Реакція росіян у мережі дивує

Очільник партії КПРФ Геннадій Зюганов закликає до загальної мобілізації в рф.

Свій заклик комуніст озвучив під час засідання в Держдумі. Більш того, очільник партії КПРФ ще й пропонує відмовитися від поняття “спеціальна військова операція”, ще й оголосити оголосити загальну мобілізацію.

Про це йдеться у матеріалах російських пропагандистських ЗМІ.

Цитуємо:

“Чим спеціальна військова операція відрізняється від війни? Військову операцію ви можете припинити будь-якої миті. Війну ви не можете припинити, вона закінчується або перемогою, або поразкою.

Я вас підводжу до думки, що йде війна, і програти її ми не маємо права. Нині не треба панікувати. Потрібна повна мобілізація країни, потрібні зовсім інші закони”.

Дуже цікава і несподівана реакція росіян, в коментарях до публікації з закликом Зюганова. Нагадаємо що раніше Пєсков заявляв, що жителі рф повністю підтримують Путіна, проте коментарі до заклику говорять геть про інше.

Цитуємо лиш ті, які мають хоч слово з нормативної лексики:

“Ну, як перша рота з депутатів-комуністів вирушить на фронт, так можна і про мобілізацію говорити”. “Насамперед, мобілізувати депутатів та всіх їхніх родичів”. “Москвичів – на фронт. Їм жилося найкраще – нехай відстоюють своє сите життя”. “Усіх чиновників на фронт, якщо їм так потрібна “мoгилізація””.

13,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page