fbpx

В Ірпені місцева мешканка мародерила разом із окупантами

В Ірпені поліція Київської області викрила пособницю росіян, яка разом із російськими військовими мародерствувала в місті.

Про це йдеться в повідомленні Національної поліції.

Під час тимчасової окупації Ірпеня жінка разом із озброєними російськими військовослужбовцями заходила до чужих будинків і крала речі.

Під час обшуку в неї вдома поліція вилучила ворожу символіку та викрадені речі: побутову та комп’ютерну техніку, велосипеди, мобільні телефони, зброю, ювелірні вироби, одяг і навіть колекційний aлкоголь та парфуми. Жінка переконувала, що всі речі її або їй дали на зберігання, що і скільки – не пам’ятає.

«Під час спілкування зі слідчими жінка вигадала історію про те, що сусіди передали їй ці речі на зберігання. Однак навіть під час обшуку люди, які були залучені як поняті, впізнали свої викрадені речі», — зазначили в поліції.

Також повідомили, що підозрювана – місцева жителька, яка ніде не працює. Раніше вона неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців через конфлікти із сусідами та неналежний догляд за своєю матір’ю, пише Бабель.

Фото: Бабель.

06/11/2022

You cannot copy content of this page