fbpx

В Міноборони росії нова тактика – у всіх знищених будівлях тепер не «націоналісти», а HIMARS

Російські Міністерство оборони вчергове повідомило про знищення реактивних систем залпового вогню HIMARS. Судячи з опублікованого відео, установки перебували на другому поверсі будівлі.

“В результаті високоточного удару в місті Харків – на території заводу “Українські енергетичні машини” – знищено дві американські пускові установки РСЗВ HIMARS. Також знищeно 53 українських “націoналістів” та іноземних нaйманців”, – висловився речник Ігор Конашенков.

Опубліковане відео тривалістю в 3 секунди, підписане «Кадри знищення двох американських пускових установок РСЗВ HIMARS в Харкові» і видно, як загарбники ціляться у кабінет на другому поверсі будівлі на території згаданого заводу. І все. Просто 3 секунди прицілюється вікно на другому поверсі будівлі.

Не витримали вже й самі росіяни, які не повірили, що кадри правдиві. Вони вже почали підраховувати, що з кожним повідомленням набралося на 27 HIMARS , коли в Україні було лише 10.

На чергову абсурдну заяву про знищення таких РСЗВ відреагували вже й самі росіяни. Мовляв, а де підтвердження, тим більше, чому тільки два. А де ще 1000 байрактарів? Хто ж тоді стримує російську армію, якщо вона кожного дня знищує українську?

Фото: 24 канал.

08/01/2022

You cannot copy content of this page