fbpx

В московському магазині побачили «елітні» обрізки ковбаси

В одному московському магазині відвідувачі побачили обрізки різних ковбас під назвою «Обрізки ковбасні елітні». Згодом фотографію лотків з обрізками ковбасних виробів та цінником опублікували у групі «Підслухано в Любліно» у «ВК» і цю новину поширили у російських ЗМІ, як Рамблер.

Судячи з вигляду, у складі набору тонкі шматочки ковбас різного виду і розміру. Ціна одного кілограма – 380 рублів.

Користувачі почали активно коментувати фотографію.

«З чийогось застілля залишки», «Зараз чого тільки не зустрінеш у продажу. Намагаються продати все, навіть те, що вже зіпсувалося», «Багато ви розумієте у ковбасних обрізках!» .

Нагадаємо, що нещодавно в інтерв’ю російському виданню «Фонтанка», доктор технічних наук, професор Олександр Ішевскій прокоментував, що на росії йде масовий забій свиней через нестачу імпортних кормів.
«Свинина поки не дорожчає, думаю, бо відбувається масовий забій поголів’я через проблеми з кормами та харчовими добавками, вони переважно імпортні. Ми погано імпортозмістили їх. Тому зараз переживаємо період викиду ринку оборотної свинини. Швидше за все, ми заб’ємо більшу частину поголів’я свиней, але ціни все одно помітно зростуть», – сказав він.

Фото: з Мережі. 07/19/2022

You cannot copy content of this page