fbpx

В один з вечорів, вийшовши з ванної, я застав дружину, яка рилася у мене в телефоні – вона сказала, що шукала номер кума. Потім, вранці, виявив, що ключі і гроші лежать в іншій кишені куртки, але не надав значення, думав сам машинально, переклав

З дружиною ми живемо вже більше десяти років, і як то кажуть – горя не знаємо. Виховуємо прекрасного сина. Є квартира і машина. Все самі робимо стараємося. З сином проводимо дуже багато часу. Але все це щастя затьмарює моя матір моєї дружини.

Коли ми з дружиною тільки почали зустрічатися, і прийшов час познайомитися з батьками, тут все і почалося.

Майбутня теща мене незлюбила, зате з тестем, на жаль, вже немає його серед нас, ми дуже подружилися.

Лариса Ярославівна, не соромлячись, говорила про мене всілякі нісенітниці, наполягала, щоб я відстав від її доньки. Але всупереч, всьому і всім ми одружилися. Теща з цим якось змирилася – не без допомоги її чоловіка.

Як тільки ми одружилися, почали жити на орендованій квартирі. Лариса Ярославівна дорікала, що вийшла заміж за хлопця, у якого навіть житла немає.

Згодом ми назбирали на двокімнатну квартиру, але мої батьки і батьки дружини додали нам до трійки. Ми не просили – це їх рішення.

Я думав, Лариса Ярославівна змирилася. Але ні, почала кожен день до нас приходити і щось дзижчати дружині на кухні. В один з вечорів, вийшовши з ванної, я застав дружину, яка рилася у мене в телефоні – вона сказала, що шукала номер кума. Потім, вранці, виявив, що ключі і гроші лежать в іншій кишені куртки, але не надав значення, думав сам машинально, переклав.

Через кілька днів дружині знадобилося терміново помити машину, причому вона цього ніколи не робила. Вона перебрала весь бардачок, всі кишені в чохлах, перечитувала всі чеки і папірці, які знаходила.

Я спочатку всьому цьому не надав особливого значення. Ну таке, може й справді номер кума загубила, а гроші на мийці машини вирішила заощадити.

Розповів другові на роботі, і він підштовхнув мене на думки, що може дружина припускає, що я їй невірний.

Прийшовши додому почав цю розмову з дружиною. Спочатку дружина якось намагалася уникнути розмови, а потім сказала, що мама їй розповіла дещо.

А розповіла вона, як бачила мене в квітковому магазині з величезним букетом троянд – купував я їх для головного бухгалтера на ювілей. Потім бачила мене в машині з жінкою – відвозив заступника директора фірми в податкову.

Лариса Ярославівна сказала, що я невірний своїй дружині. В той момент я готовий зробити все, щоб більше не бачити цю жінку, особливо у себе вдома.

Вона завжди була проти нашого шлюбу і намагалася нас розлучити, але що придумати таке. Коли вона прийшла до нас додому на наступний день, я влаштував тещі допит.

Звичайно нормальної розмови не вийшло, і вона сказала, що раз так, ноги її у нас вдома більше не буде. Дружина не хоче зі мною після цього розмовляти.

Перевіряє телефон, коли з кимось розмовляю, сидить поруч, перевіряє пошту і соціальні мережі. Я вже втомився від цього. Як мені пояснити дружині, що я кохаю тільки її, і ніколи навіть на думку не спадало її обманювати?

Андрій.

You cannot copy content of this page