fbpx

В основному читаю історії, де дівчата скаржаться на своїх свекрух. Але часом зустрічаються і невістки, які потребують того, щоб їх поставили на місце. Моя така. Вона зведе мого сина зі світу. Я анітрохи не перебільшую. Вислухайте мене і дайте пораду, як вчинити, благаю вас

Моєму синові 37 років, а його дружині 25. Вона молодша за нього і звикла до розкішного життя. Раніше вона зустрічалася з найбагатшими нашого міста. Так мені повідомили «добрі» люди. Як мій син з нею зійшовся, я поняття не маю. А що найбільше мене турбує, що вона знайшла в ньому? Мій хлопчик працює простим програмістом, він не заробляє мільйонів. Чому вона з ним не зрозуміло.

Аліна звикла жити на широку ногу вона отримує все, про що попросить свого чоловіка. Він тягнеться з останніх сил, щоб виконати всі її капризи. Готувати вона не любить, її високість воліють вечеряти в кафе. До слова, моя Аліна, не працює. Де вона пропадає днями мені не відомо. Кухнею займаюся я, як і іншим: пранням і прасуванням. Як каже дружина мого сина «вона створена для любові». І мій хлопчик обожнює її. Він по вуха закоханий і не помічає, що вона в’є з нього мотузки.

Варто їй щось захотіти і мило глянути йому в очі, обійняти і сказати який він у неї чудовий і вуаля! Вона отримує своє. А в минулому році вона заявила, що хоче собі особистий автомобіль. Втомилася просити чоловіка її відвести, тим більше він часто на роботі зайнятий. Щоб купити їй машину, мій син пішов паралельно працювати вночі в іншу комп’ютерну фірму. Він практично не спав ночами, всього 4 години не більше. Вдома бував рідко, зате моя невістка отримала те, що хотіла.

Тиждень тому мій хлопчик потрапив у стаціонар. Він досі там. Його забрали з роботи має серйозні проблеми, а все як наслідок його постійної перевтоми. Провідую його постійно, але він замість того щоб відпочивати і набиратися сил рветься на роботу. Річ у тім, що вони з Аліною вирішили прости відпустку у Туреччині і йому потрібно заробляти на путівки, а не валятися в стаціонарі. Це було останньою краплею. Я висловила все своїй дорогій родичці. Не забула згадати, що вона так зажене свого чоловіка. І знаєте, що почула у відповідь? «А він як думав мати молоду і красиву дружину». Я і остовпіла. У мене моментально щось занило у душі, і щоб не опинитися в одному відділенні з сином, я просто пішла.

На наступний день син до мене, чому, мовляв, я засмутила його дружину. Вона приходила і плакала, що я її виговорюю всяке без нього. Одним словом перекрутила, як сама хотіла. Щоб син не хвилювався, я сказала, що погарячкувала і більше не буду.

Ось як бути в такій ситуації? Очі відкрити йому не вийде, він просто не бачить всього, що стосується його ненаглядної. Але якщо він так і буде продовжувати цілодобово працювати, то він і правда довго не протягне. А може вона цього і добивається? Підкажіть як себе вести і де знайти сили витерпіти цю особу?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page