fbpx

В Україні заборонили популярну систему електронних платежів WebMоney

До санкціонного списку Ради національної безпеки та оборони України внесли електронну платіжну систему WebMoney.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Так, у списку юридичних осіб, проти яких вводять обмежувальні заходи, вказано ТОВ “ВМ Трансфер ЛТД2” (WM Transfer Ltd, Литва).

Санкції передбачають блокування активів, обмеження торгових операцій, запобігання виведенню капіталів за кордони України; призупинення виконання економічних та фінансових зобов’язань; анулювання або призупинення ліцензій та інших дозволів.

Читайте також: “Від кого народила Лобода?”: в ЗМІ ажіотаж щодо ймовірного батька дитини

Також на компанію поширюються й інші санкції, зокрема: заборона на видання дозволів, ліцензій Національного банку України на здійснення інвестицій в іноземну державу, розміщення валютних цінностей на рахунках та вкладах на території іноземних держав, на ввезення та вивезення з України валютних цінностей; заборона реєстрації НБУ учасника міжнародної платіжної системи; заборона передачі технологій, права на об’єкти інтелектуальної власності.

Крім того, відповідно до санкцій, стосовно WebMoney введена заборона для інтернет-провайдерів надавати користувачам доступ до ресурсів та сервісів. Аналогічні санкції вводяться стосовно компаній “ВМР” та “ВебМаніРу”. Санкції вводять на три роки.

Джерело.

You cannot copy content of this page