fbpx

В Україну прийде справжня зима: з’явився свіжий прогноз погоди до кінця тижня

В Україні до кінця поточного тижня синоптики прогнозують опади у вигляді мокрого снігу в більшості областей, які у неділю, 18 листопада, ослабнуть.

Так, за даними Укргідрометцентру в четвер,15 листопада, сухо буде лише в Полтавській і Харківській областях. На заході очікується дощ, а в решті регіонів — мокрий сніг.

Середня температура повітря вдень — від -1 до +2 градусів у центральних і східних областях, від +1 до +3 на півдні. При цьому в Криму та на заході температура буде найвищою — від +5 до +7 градусів.

У п’ятницю, 16 листопада, мокрий сніг пройде в деяких областях західної і південної України. На решті території без опадів, мінлива хмарність.

На вулиці буде тепліше, ніж попереднього дня — середній показник по Україні становить від +1 до +3 градусів. Найвищою температура буде в Закарпатській області — від +7 до +9 градусів.

У перший день вихідних — у суботу, 17 листопада, — мокрий сніг очікується на півдні, а також у Донецькій і Луганській областях.

У неділю, 18 листопада, слабкий сніг пройде в центрі та на заході України. Крім того, в центральному регіоні синоптики прогнозують невеликі морози — середня денна температура складе від -1 до +1 градуса.

Джерело.

You cannot copy content of this page