fbpx

“В України є шанс перемогти тільки в тандемі з ним”: астрoлог попередила про небезпеку для найвищого керівництва країни , та розповіла, коли нарешті наші громадяни зможуть повернутись в Україну

Анна Єфремова, відома в Україні астрoлог, нещодавно опублікувала свій прогноз для України на найближчий час.

Як запевнила астрoлог, незабаром слід очікувати переломного моменту у війні. Не дивлячись на те, що напруга буде зберігатися до кінця 2022 року, населенню деяких міст, в тому числі і столиці, все ж стане трішки спокійніше.

За словами Анни Єфремової полегшення для України настане в кінці вересня:

“В кінці вересня 2022 відключиться вкрай несприятлива планетарна комбінація для України і настане переломний момент у війні! Але напруга зберігається до кінця 2022”

Відповідний прогноз астрoексперт опублікувала у своєму Telegram-каналі.

Також вона попередила і про небезпеку, яка очікує на найвище курівництво нашої країни:

“Це для президента найнебезпечніший період, бо можуть спробувати повалити главу держави будь-яким способом! Наше завдання цього не допустити! В України є шанс перемогти тільки в тандемі з Зеленським”.

А щодо наших громадян, які наразі перебувають за кордоном, Анна Єфремова сказала, що їм потрібно пересидіти за кордоном до весни 2023 року:

“Ті, хто не в країні, при можливості пересідіть до весни 2023, якщо не можете, то не раніше жовтня-листопада повертайтеся, це мінімум. Всі, хто в країні, готуємося до зими заздалегідь”.

03,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page