fbpx

В житті б не подумала, що опинюся в такій ситуації. Невже людина може бути такою сліпою і глухою. Як я могла не бачити і не чути того що діялось довкола. Тепер, доведеться за все розплачуватись

В житті б не подумала, що опинюся в такій ситуації. Невже людина може бути такою сліпою і глухою. Як я могла не бачити і не чути того що діялось довкола. Тепер, доведеться за все розплачуватись.

В житті б не подумала, що опинюся в такій ситуації. Я завжди сприймала зраду як щось бридке, огидне. Моя власна сім’я розпалася від зради – батько пішов до колеги, коли мені було 10. Занадто мала, щоб зрозуміти, що моєї провини немає, але занадто доросла, щоб розуміти, що це зламало маму. І пустило під укіс наш звичний спосіб життя. Занадто вона любила батька. Занадто вірила. Вона втратила чоловіка, я батька просто тому, що для однієї жінки не існувало моралі і слова «не можна». Тільки при одній згадці про це знову прокинулася стара образа.

Але ж як у нас з ним все добре починалося! Пам’ятаю, як ми познайомилися. Рідкісний випадок, коли я опинилася без машини: моя ластівка була на ремонті. Погода стояла чудова, і я вирішила пройтися пішки, а не їхати на автобусі. Я зупинилася біля бабусі, що продавала квіти. Букет з тигрових лілій був просто чудовий. Настільки, що я вирішила його купити. Та тільки от виявила, що гаманець з готівкою я залишила на роботі. Зітхнула і пішла далі. Але раптом мене покликали. Він купив мені, незнайомці, цей букет! Він був
гарний собою, дотепно жартував і міг підтримати розмову на будь-яку тему. Як тут було не закохатися?

З солодких спогадів мене повернув противний гудок. Замріявшись, я пропустила момент, коли на світлофорі загорівся зелений. Погода на вулиці була хорошою, як і в той день. Я вирішила припаркуватися і прогулятися по парку, подумати про те, що відбувається в моєму житті. Взявши стаканчик кави, я присіла на лавку в далекій і найтихішій частини парку.

Взагалі, можна було зрозуміти, що він не вільний. Але я була так закохана, що не помічала очевидного. Не хотіла помічати. Прохання не телефонувати в певні години. Іграшки у нього вдома – сказав, що племінників. Фото дівчини у весільній сукні – сестра. Цікаво, що після того, як я звернула на фотографію увагу, вона різко зникла.

Ми зустрічалися трохи більше року. Він навіть жив у мене тиждень! Правда, з дому ми не виходили майже. «З тобою так затишно і добре, що я боюся втратити це почуття» – так він мені говорив. А я мліла і вірила.
Я завжди вважала себе розумною жінкою. Але в цьому випадку інтуїція і розум мене підвели.

– Ти геть нічого не бачиш? – це все, що змогла сказати мені подруга, коли я розповіла про свої стосунки.

Я не зрозуміла спочатку, що не так. Але вже потім, удома ввечері я все зрозуміла. Як же так! Я знайшла його «сестру» в соц. мережах.

Звичайно, ніяка це була не сестра. Це була його дружина. Вони були разом десять років, і у них було двоє прекрасних дітей.

Найбільше я ненавиджу себе за те, що не змогла закінчити все відразу, як дізналася. Навіть коли прямо запитала, а він не став брехати. Ми зустрічалися ще два місяці. Він говорив, що не любить дружину, що він з нею тільки заради дітей. Стандартний набір фраз. Але я вірила. Хотіла вірити. Він сказав, що любить мене, що хоче бути зі мною!

Але я згадала батька. На мій день народження його не було вдома – він був з нею. У нас не вистачало грошей, щоб зібрати мене в школу, а він купував коханці квіти і прикраси. І він … Мій коханий, не краще. Я не краще неї.

Раптово захотілося в душ. Відмити від себе цю ганьбу, змити сліди його дотиків і поцілунків. Я завжди вважала себе високоморальною, а опинилася на моральному дні. Я повинна вчинити правильно. І закінчити цю історію.

Марина.

Головне фото – firestock.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news.

You cannot copy content of this page