fbpx

Вaгiтна Меган Маркл засвітила стрункі ніжки в шикарній білій сукні: чарівні фото

Герцогиня Сассекська та принц Гаррі наразі перебувають у Новій Зеландії з офіційним візитом. Вже через кілька днів подружжя відправиться назад у Лондон, однак зараз старається відвідати усі заплановані заходи, пише 24канал

Після недовгого чаювання з представниками організації “Голос надії”, які допомагають справлятися молодим людям з дeпресiєю, пригніченим станом та іншими душевними недyгами, подружжя відправилось на прогулянку пляжем та Національним парком Абель Тасман.

Читайте також: ВAГIТНА МЕГАН МАРКЛ ПІДКОРИЛА ШАНУВАЛЬНИКІВ СТРОКАТОЮ СУКНЕЮ FIGUE FREDERICA З БАГАТОШАРОВОЮ СПІДНИЦЕЮ І ДРАПУВАННЯМ (ФОТО)

Якщо під час ранкових офіційних візитів принц Гаррі та Меган Маркл продемонстрували повсякденні образи, то вже через кілька годин на заході Courtenay Creative вони з’явились у всій красі. Зустріч відбулась у Веллінгтоні, столиці Нової Зеландії, де були присутні аматори та моделі різних творчих професій, які напередодні Хелловіну приміряли моторошні костюми. Яскраві образи людей неабияк вразили вaгiтну Меган, через що вона виглядала досить збентеженою та веселою водночас.

Для офіційного заходу Меган приміряла стильну сукню-тренч білосніжного кольору, яка ледь сягала колін. Гудзики та комір стильно доповнювали наряд, а кишені, які були розміщені всередині плаття, дозволяли герцогині Сассекській почуватись значно комфортніше. Окрім округленого животика, Маркл також засвітила і стрункі ноги, які вона взула у туфлі темно-синього кольору на підборах. Неповторне амлуа королівської особи доповнювала срібна підвіска на ланцюжку, підібрана зачіска та макіяж “smokey eyes”.

You cannot copy content of this page