fbpx

Вакарчука накрило мінометним вогнем

Святослав Вакарчук регулярно їздить на фронт, щоб підтримати українських військових, які захищають Україну. Незважаючи на те, що він недавно вдруге став батьком, Святослав дав концерт на самому «передку», – йдеться в сюжеті ТСН.

Вакарчук виступив на передових позиціях, де йдуть важкі бої. Під час концерту позиції військових накрило мінометним вогнем, проте Святослав не злякався, а дограв концерт до кінця.

“Ми часто потрапляємо в такі ситуації, хлопцям набагато складніше, я можу півдня бути в такій ситуації, можу тиждень, а вони місяцями тут сидять”, – зазначив Вакарчук.

Вакарчук має власне бачення того, коли і як закінчиться війна.

“Мене часто питають, коли закінчиться війна. Я кажу, що не задавайте мені і собі це питання, тому що ніщо так не виснажує людину, як невизначеність. А краще задавайте собі питання самі, кожен день, що я сьогодні зробив для перемоги. І кожного дня продовжуйте його собі задавати, і якщо ви будете відповідати собі ствердно, у вас навіть не буде часу рефлексувати. Тому моя порада, якщо ви не психолог, не соціальний психолог, або не історик, або не соціальний історик, або не письменник, який рефлексує, просто старайтесь не так сильно зациклюватись”, – каже музикант.

Фото:.glavred.

07/14/2022

You cannot copy content of this page